O rusoaică are o forță incredibilă! A mutat tramvaiul din loc // VIDEO

O rusoaică are o forță incredibilă! A mutat tramvaiul din loc // VIDEO

O sportivă din Rusia a reușit imposibilul! Femeia a tras un tramvai de 17 tone, ajutându-se doar de forța proprie.

Okana Kosheleva este o sportivă din orașul siberian Irkutsk, care cântărește 79 de kilograme și are o forță impresionantă. Ea a reușit să tragă, pe o distanță de 5 metri, un tramvai de 17 tone, probabil depășind recordul din Rusia, cu această cascadorie, potrivit site-ului rt.com.

E pregătită să mute un avion 

Rusoaica nu vrea să se oprească aici. Mulțumită de reușita sa, Kosheleva vrea să miște un avion de 20 de tone, pentru a intra în Cartea Recordurilor. Ea este campioana Siberiei la powerlifting (sportul în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime, în trei stiluri diferite: împins din culcat, genoflexiuni și îndreptări n.r), încă din anul 2014. Este cunoscută pentru reușitele ei impresionante în acest domeniu. Înainte de tramvaiul de 17 tone, Okana Koshleva a reușit să miște un camion de tip Kamaz, de 16, 5 tone.

„Voiam să mut un avion, dar până la urmă m-am decis să trag de un tramvai. Nu a fost foarte greu. Dispoziția emoțională e cea mai importantă. Trebuie să înțelegi dacă vrei să faci cu adevărat asta. Dacă nu îți dorești cu adevărat, nu vei face față unei astfel de provocări”, a povestit rusoaica.
Sursa: click.ro
Foto: captură video Youtube

One Comment