„Suntem doar prieteni”

„Suntem doar prieteni”

Justin Bieber şi Xenia Deli sunt doar amici. Informaţia vine chiar de la top-modelul moldovean, care a afirmat pentru ET Online, citat de bluewin.ch, că deşi în scenele din clip apar în ipostaze fierbinţi, în viaţa de toate zilele ei doi nu formează un cuplu.

La 25 de ani, celebrul model din Basarabeasca a mai înregistrat un succes în palmares. După ce a apărut în videoclipurile lui Enrique Iglesias, Calvin Haris, Nikolay Baskov, T-Killah, acum o putem admira şi în clipul lui Justin Bieber la melodia „What do you mean?”. Se pare că săruturile pasionale şi îmbrăţişările din noua producţie a „idolului puştilor” au fost foarte convingătoare, căci presa people din întreaga lume a scris că Xenia Deli ar fi noua iubită a lui Justin Bieber. Basarabeanca însă a infirmat zvonul, afirmând că tot ce îi leagă e o prietenie ce s-a înfiripat în cele două zile cât au durat filmările.
Într-un interviu pentru protv.md, modelul a destăinuit şi cum a ajuns protagonistă a videoclipului dat. „Am participat la casting, alături de alte 15 fete. Intram câte una şi eram provocate să arătăm diferite emoţii. Am lucrat timp de două zile fără pauze. Dormeam câte cinci minute pe canapele sau pe scaune. Dar a meritat efortul! Când am venit la filmări aveam emoţii, dar Justin Bieber s-a dovedit a fi o persoană agreabilă. Cât am lucrat la clip ne-am împrietenit. Dar nu suntem împreună”, a dat asigurări Xenia Deli, care a mai destăinuit o realizare: i s-a propus un rol în film, iar pentru aceasta acum ia ore de actorie.
Xenia Deli a plecat în SUA în urmă cu cinci ani, prin programul Work and Travel. Acolo a fost remarcată de un fotograf, care i-a propus un contract de modelling şi de atunci viaţa ei s-a schimbat radical.

N.T.