Paris Hilton a pierdut un inel în valoare de 350.000 de dolari

Paris Hilton a pierdut un inel în valoare de 350.000 de dolari

Celebra blondă a afirmat că principală cauză a evenimentului nefericit a fost oboseala acumulată în urma programului foarte încărcat.

Vedeta în vârstă de 34 de ani și-a lăsat accidental inelul într-un SUV cu care se deplasa până la avionul particular. Aceasta se afla la momentul respectiv în Polonia și se simțea extrem de obosită.

Cu o seară înainte, moștenitoarea lanțului hotelier fusese MC într-un club din Ibiza, urmând ca în ziua cu pricina să lucreze non-stop înainte de a decola iar către insula spaniolă.

Din fericire, inelul a fost găsit, în cele din urmă, iar Paris încearcă acum să-l găsească pe cel care i-a restituit bijuteria pentru a-i oferi o recompensă.

Luna trecută, starleta a trecut printr-un șoc, atunci când vecinii săi au fost jefuiți. Aceasta a scris pe Twitter următoarele: „Noaptea trecută, 4 dintre vecinii noștri au fost jefuiți sub amenințarea armei. Slavă Domnului că iubitul meu are o echipă minunată de securitate…”.

Cel mai probabil, Paris locuiește în prezent în Ibiza, în casa partenerului său, Thomas Gross. Până pe 12 septembrie, aceasta poate fi văzută în rol de DJ în fiecare sâmbătă seară în clubul Amnesia.


Sursa: libertatea.ro
Sursă foto: hepta.ro.