Adriana Ochişanu, în vacanţă la sfârşit de vară // FOTO

Adriana Ochişanu a făcut o pasiune pentru litoralul turcesc. Şi în acest an cântăreaţa a ales să-şi petreacă vacanţa în Turcia, în defavoarea staţiunilor „la modă”. Revenită acasă, vedeta ne-a povestit cum a fost sejurul binemeritat, ce surprize le pregăteşte admiratorilor creaţiei sale, dar şi de ce ea şi logodnicul său nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia.

IMG_3463În ultimii ani, Adriana Ochişanu îşi petrece concediul estival în Turcia, ţară de care ne-a spus că e îndrăgostită. La sfârşit de vară, timp de 10 zile, interpreta, alături de viitorul soţ şi un cuplu de prieteni, s-a răsfățat pe litoralul turcesc.
„Mi-am luat o vacanţă binemeritată, pentru că am muncit un an întreg. Mie-mi place ca odihna să fie odihnă: să dorm, să fac plajă, să meditez, să citesc şi să-mi pun gândurile în ordine. Turcia îmi este mai aproape de suflet şi de fiecare dată aleg să mă odihnesc anume acolo. Am decis să mergem cu gaşca pentru că atunci când mergi în doi rişti să te mai şi plictiseşti. Însă când sunt mai mulţi, altfel trece timpul”, ne-a declarat Adriana Ochişanu.

Vacanţă fără shopping

IMG_3465Revenită acasă cu forţe şi idei noi, interpreta s-a şi apucat de lucru. Merge zilnic la studiou, căci în viitorul apropiat va lansa patru melodii: două de muzică populară şi două de muzică uşoară.
Unii artişti au făcut un obicei de a profita de vacanţă pentru a merge şi la shopping, dar nu e şi cazul Adrianei Ochişanu, care preferă să-şi înnoiască garderoba fie în România, fie profită de deplasările pe care le are atunci când este invitată să cânte pentru diaspora din străinătate.
„Chiar vorbeam zilele acestea cu prietenii noştri şi le spuneam că vacanţa s-a scurs cât ai clipi din ochi. Acum trebuie să muncim. Lucrez la noi melodii, la care colaborez cu orchestra fraţilor Ştefăneţ şi cu Oleg Baraliuc. Deocamdată nu am nicio colaborare cu cineva din România pentru că deocamdată vreau să duc la bun sfârşit ce am început. După, neapărat vin cu o surpriză. Vă voi spune despre ce e vorba abia când vor fi puse la punct toate detaliile. De lucru am, mulțumesc lui Dumnezeu”, ne spune cântăreaţa.

„Nuntă? Staţi puţin!”

IMG_3468Anul trecut, Adriana Ochişanu a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, procurorul Sergiu Zmeu. Cei doi însă nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia, iar nunta, cel mai probabil o vor face abia la anul.
„Nuntă? Staţi puţin! Am fost căsătorită vreme de 17 ani, aşa că deocamdată vreau să mai gust din viaţa de celibatară. Mai zăbovim pentru că avem şi de lucru. În ultimii şase ani n-am prea avut posibilitatea să mă manifest ca artist profesionist, am foarte mult de recuperat. De felul meu sunt perfecţionistă, îmi place să muncesc şi să văd calitate în tot ce fac. Plus că acum am şansa să creez ceea ce vreau eu”, susţine vedeta.

Da ori ba?

IMG_3475Pe 17 august, fiul artistei, Cristi Botgros, a împlinit vârsta de 16 ani. Dacă omagiatul a declarat pentru „Paparazzi” de la Jurnal TV că a fost felicitat de mama sa, Lidia Bejenaru-Botgros susţine contrariul.
„Deocamdată nu l-a sunat, însă poate va da o ploaie pe la mare, îi va fi urât, iar atunci îi va da un telefon copilului căruia i-a dat viaţă cu 16 ani în urmă”, declara soţia maestrului Nicolae Botgros.
Întrebată de şi-a felicitat fiul ori ba, Adriana Ochişanu ne-a răspuns: „Cum pot să uit de ziua de naştere a copilului meu? Sigur că l-am felicitat! Pe dumneaei (Lidia Botgros – n.r.) nu trebuie să o privească relaţia mea cu Cristi. Chiar nu vreau să comentez nimic din ce spune ea pentru că nu mă interesează persoana sa. Deloc!”.

IMG_3469IMG_3474IMG_3471Lena Negru
Foto: Arhiva personală a Adrianei Ochişanu