Viitoarea soţie a primarului spune cum îşi dorește să fie nunta ei

aÎn urmă cu un an, viitoarea soţie a lui Dorin Chirtoacă a fost provocată de o revistă să realizeze o şedinţă foto îmbrăcată în rochie de mireasă. Atunci jurnalista a declarat că la nunta sa ar vrea să se distreze.

„Nunta mea va fi distractivă, altfel nici nu o fac (zâmbește). Vreau ca oamenii să se simtă mai puțin oficiali la nuntă, să înceteze să se uite în jur, la ceilalți, și, pur și simplu, să se distreze pe cinste. Eu sunt un gen de om căruia îi place să facă atmosfera și să obosesc pe toți cu energia mea, nu cred că nunta mea va fi o excepție.
Ceea ce îmi place în occident sunt nunțile mai discrete, în prezența oamenilor care îți sunt dragi cu adevărat. Aș face o combinație și cu obiceiurile moldovenești, pentru ca să iasă ceva drăguț. Îmi place muzica și dansurile populare, dar nu-mi place dezbrăcatul miresei”, a declarat Anişoara Loghin pentru revista Nunta.
În viziunea sa, o mireasă perfectă este cea plină de zâmbet. Aceasta consideră că mereu poți depista după zâmbetul de pe buze și după licărul din ochi dacă mireasa este sau nu fericită. „Dacă acestea lipsesc, în zadar îți mai pui rochii frumoase și machiaj perfect”, a mai spus logodnica primarului Dorin Chirtoacă în cadrul aceluiaşi interviu.
Foto: Facebook Anisoara Loghin