Un meniu folosit în timpul ultimului prânz servit pe Titanic, scos la licitație

Un meniu folosit în timpul ultimului prânz oficial care a fost servit pe Titanic, în urmă cu peste un secol, ar putea fi vândut cu fabuloasa sumă de 70.000 de dolari.

Meniul folosit în timpul ultimului prânz oficial care a fost servit pe Titanic, în urmă cu peste un secol, va fi scos la o licitație online ce va avea loc pe 30 septembrie. Alături de meniu va putea fi cumpărată și scrisoarea unui supraviețuitor de pe Titanic.

aÎn lume mai există doar alte două sau trei meniuri folosite în timpul ultimului prânz oficial servit pe Titanic. Potrivit experților, meniul va putea fi vândut cu o sumă cuprinsă între 50.000 de dolari şi 70.000 de dolari.

Meniul a fost salvat de un pasager de la clasa I, Abraham Lincoln Salomon, şi este semnat pe verso de Isaac Gerald Frauenthal, un pasager originar din New York, care luase prânzul cu Salomon în acea zi.

Titanicul s-a scufundat în timpul călătoriei sale inaugurale, în noaptea de 14 spre 15 aprilie 1912, după ce s-a ciocnit de un aisberg în nordul oceanului Atlantic.
Sursa: libertatea.ro
Foto: Hepta