UITE-o pe FOSTA iubită a lui Dorin Chirtoacă! FOTO

aTimp de patru ani, edilul capitalei a avut o relaţie cu jurnalista şi prezentatoarea radio Ala Boţan.

Deşi cei doi şi-au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor, în presă se vehiculase că Dorin Chirtoacă chiar o ceruse de nevastă şi se pregăteau de nuntă. Însă pe ultima sută de metri mirele şi-a schimbat iubita, dar nu şi preferințele, căci Anişoara Loghin, ca şi fosta iubită a edilului, e blondă şi e jurnalistă. Nu se ştie motivul care a dus la ruptura dintre Dorin Chirtoacă şi Ala Boţan, însă un lucru e cert: primarul e topit după cea care urmează să-i devină soţie.

 

aPână a se cupla cu fosta iubită, edilul capitalei s-a iubit cu fosta sa consilieră, Ana Răileanu, licenţiată în Administraţie publică. Cei doi s-au afişat de nenumărate ori în public, fără însă a da cuiva de bănuit că între ei ar exista ceva mai mult decât o relaţie profesională.
„Pe Ana o cunosc demult, este o fată de treabă, modestă, inteligentă şi tare m-aş bucura dacă cei doi se vor căsători, însă deocamdată Dorin nu a cerut-o oficial de nevastă. Un lucru pot să vi-l spun sigur: Ana nu ar face niciun pas fără să ştie Dorin, mai ales ceea ce ţine de declaraţii pentru presă”, ne spunea o sursă într-un material publicat în urmă cu patru ani.

1În 2009, primarul Dorin Chirtoacă a declarat într-un interviu acordat unui site că, pentru el, nu există un anume fel de femeie. „O femeie poate fi mai înaltă sau mai joasă, blondă ori brunetă – nu există pentru mine un standard în această privinţă. În toate cazurile, prefer ca femeia să fie îngrijită. În momentul în care văd o femeie frumoasă, vreau să cred că este modestă, bună la suflet, sociabilă. Am ales aceste trei calificative pentru că din momentul în care reușim să ne cunoaștem mai bine cred că acestea sunt cele mai importante care ne-ar permite să comunicăm mai ușor”, spune Chirtoacă.
Conform aceluiaşi interviu, primarul Dorin Chirtoacă este o fire romantică. Preferă să meargă împreună cu persoana iubită la o oră târzie pe malul Nistrului sau pe un vârf de deal, într-un loc pitoresc, pentru a-i declara dragostea.

aFoto: Facebook