Logodnica lui Chirtoacă: „Mi-au tremurat genunchii”

Logodnica lui Chirtoacă: „Mi-au tremurat genunchii”

Edilul Dorin Chirtoacă se însoară cu o jurnalistă de la Pro TV ! Cei doi se cunosc de foarte mult timp, iar împreună sunt de doar câteva luni.

După ce a fost cerută în căsătorie, logodnica lui Dorin Chirtoacă, Anişoara Loghin, a declarat că are emoţii mari, deoarece nu se aştepta la o asemenea surpriză din partea iubitului ei.
„A fost neaşteptat, mi-au tremurat genunchii. Sunt foarte emoţionată. Ne cunoaştem de foarte mult timp, însă împreună suntem de foarte puţin timp”, a declarat jurnalista în vârstă de 26 de ani pentru Pro TV.
Dorin Chirtoacă (37 de ani) i-a pus iubitei sale pe deget inelul de logodnă ieri, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în prezenţa a mii de oameni.
„Vreau să vă spun că românul din mine s-a deșteptat cu adevărat. Şi acum ori niciodată, vreau să-mi croiesc o altă soartă, la care să nu se închine nimeni, dar de care să ne bucuram cu toții, şi de care să vă bucurați fiecare în parte, când veți face același lucru. Vreau să mă căsătoresc! Vreau să cer mâna domnișoarei pe care o iubesc. O cheamă Anișoara şi este cea mai frumoasă, cea mai dulce şi cea mai deșteaptă fată pe care am cunoscut-o vreodată. Dar şi cu caracter, şi cu voință, şi cu principii, aşa cum vă doresc pentru fiecare din voi să aveți”, a spus edilul capitalei, vizibil emoționat, pe scena din PMAN.