Roman de la Zdob și Zdub, gafă uriașă pe scenă! Fanilor nu le-a venit să creadă ce a putut să spună

Roman de la Zdob și Zdub, gafă uriașă pe scenă! Fanilor nu le-a venit să creadă ce a putut să spună

Sâmbătă (22 august) trupa Zdob și Zdub a urcat pe scenă în Botoșani, unde urmau să concerteze de la ora 00.30. Pentru că au fost prinși la Festivalul Medieval din Suceava, membrii trupei i-au făcut pe fani să aștepte până la ora 2.00. Însă nu acesta este motivul pentru care publicul s-a revoltat.

Moldovenii de la Zdob și Zdub sunt cu adevărat iubiți de fanii lor, însă, de această dată, gafa făcută de solistul trupei i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ajunși în Botoșani cu o oră și jumătate întârziere, membrii trupei au urcat în grabă pe scenă, potrivit monitorulbt.ro.

Emoționat și grăbit să cânte, Roman a uitat complet unde se află. Solistul a luat microfonul și, în loc să îi salute pe botoșăneni, a strigat cu foarte multă hotărâre „I love you Suceava!”.

Fanii s-au revoltat și i-au răspuns imediat, strigându-i „Nu, Botoșani!”, însă, în cele din urmă au trecut peste greșeala artistului și s-au bucurat de concert. Băieții din Chișinău au reușit să recâștige admirația publicului cu piese precum „Bunica bate toba”, „Moldovenii s-au născut” sau „Everybody in the casa mare”.

Ascultă una dintre cele mai cunoscute melodii Zdob și Zdub


Sursa: click.ro