Uluitor! Ce face o studentă din Germania ca să nu mai plătească chiria

Uluitor! Ce face o studentă din Germania ca să nu mai plătească chiria

Leonie Muller, o student din Germania care s-a certat cu proprietarul apartamentului în care locuia, a luat o decizie uluitoare de câteva luni: trăieşte în trenuri, stand pe drumuri zi de zi.

Studenta din Germania s-a saturat să se certe cu proprietarul locuinţei în care locuia cu chirie, aşa că a renunţat în primăvară la garsoniera în care trăia şi a decis să îşi trăiască viaţa în trenuri. „Totul a început de la o ceartă cu proprietarul. Atunci, am decis că vreau să plec de acolo şi am realizat, de fapt, că nu îmi place să fiu legată de un singur loc”, a povestit tânăra, conform independent.co.uk, citat de libertatea.ro

Zis şi făcut! Tânără şi-a cumpărat un abonament general pentru căile ferate din Germania şi stă toată ziua pe drumuri, mutându-se din tren în tren. „Mă simt ca acasă în tren şi pot să vizitez multe oraşe. E ca şi cum ai fi în vacanţa tot timpul. Citesc, scriu, ma uit pe geam si intalnesc oameni draguti tot timpul. Mereu ai ceva de facut in tren”, a mai mentionat Leonie Muller, conform Der Spiegel.

Ea a mai spus că are cu ea doar un ghiozdan cu câteva haine, tableta, cursurile şi produsele de igienă. Tânăra ţine zilnic un jurnal pe un blog de turism, povestind aventurile sale din diferite oraşe sau din tren.