Isidor Glib şi-a dus familia în cea mai mare salină din România! FOTO

Soţia lui Isidor Glib a fost omagiată, iar cu acest prilej cântăreţul de muzică populară a organizat o escapadă pentru toată familia. Destinația aleasă a fost Salina Praid, din județul Harghita, unul dintre cele mai frumoase şi mai vizitate obiective turistice ale României.

aFamilia Glib a rămas impresionată de mini-vacanţa avută, iar soţia interpretului a postat câteva impresii după ce a vizitat cea mai mare mină de sare gemă din România.
„In acest an am ales sa sarbatorim asa cum nu este specific moldovenilor- mese pline de bucate si bautura cat duce trenul. Noi am ales sa ne simtim bine, fara roaming si internet. Am mers in salina, am facut alpinism, am fost la pastravarie si am mers tare mult pe jos.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune. Multumesc din suflet scumpului meu Isidor pentru ca m-a trezit cu o frumoasa surpriza si toata ziua nu a incetat sa ma surprinda cu momente dulci si cuvinte frumoase ca sa nu simt lipsa felicitarilor din partea prietenilor mei:) Iar fetitele noastre, ca intotdeauna dulci:) Superba evadare din tara impreuna”, scrie Marina Scutaru pe contul său de Facebook.

aaaaaaaaaaFoto: Facebook Marina Scutaru