IPOTEZĂ ȘOCANTĂ în cazul morții lui Robin Williams: soția actorului, complice la crimă

IPOTEZĂ ȘOCANTĂ în cazul morții lui Robin Williams: soția actorului, complice la crimă

La un an de la trecerea în neființă a starului, a fost redeschisă ancheta ce privește moartea sa suspectă. Se pare că din raportul inițial ar lipsi anumite informații, iar un martor ocular surpriză ar fi apărut peste noapte.

Zilele acestea, au fost scoase la iveală noi informații cu privire la ultimele momente din viața actorului care îi fac pe investigatori să fie din ce în ce mai sceptici la ideea sinuciderii, scrie libertatea.ro

Chiar dacă, în primă fază, s-ar fi spus că Robin a fost găsit spânzurat de asistentul său, se pare că, în dimineața zilei respective, o persoană misterioasă i-ar fi făcut o vizită acestuia. Este vorba despre un apropiat al actorului, căruia i-ar fi încredințat bijuterii personale și ceasuri foarte valoroase.

Având în vedere speculațiile care au existat privind o despărțire între Williams și soția sa, Susan Schneider, investigatorii se gândesc la posibilitatea ca Robin să-și fi dorit să-și protejeze bunurile în eventualitatea unui divorț.

În legătură cu acest subiect, Sue Dietrich Norton, fost șef al poliției locale, a declarat: „Toată lumea crede că nu e nimic mai mult în povestea asta, dar eu cred că este.”

Investigațiile continuă și, cel mai probabil, investigatorii vor aduce la lumină noi detalii privind tragicul eveniment.

Mai jos, ultimul interviu al actorului:


Sursă foto: hepta.ro.