Mama a născut băiatul, iar tatăl fetiţa

Mama a născut băiatul, iar tatăl fetiţa

O poveste halucinantă! AJ Kearns din Melbourne este mamă pentru fetiţa lui, Luka, de 3 ani, şi tată, pentru băiatul său, Jasper, de 6 ani! El a născut-o pe fiică, iar soţia sa, Zu White, l-a născut pe fiu.

Canalul de televiziune australian ABC a difuzat recent această poveste şocantă. Transsexualul AJ Kearns, în vârstă de 41 de ani, a acceptat să nască un copil după ce 3 ani a trăit ca bărbat. El a oprit procesul de schimbare de sex special pentru a naşte! Când a venit pe lume, Kearns a fost înregistrat ca aparţinând sexului feminin sub numele de fată Vicki-Anne. Pe măsură ce a crescut, a fost atras de femei şi s-a îndrăgostit de Zu White, care astăzi are 38 de ani.

În 2009 s-au căsătorit, iar soţia a născut un băieţel, numit Jasper, care acum are 6 ani, rămânând însărcinată prin fertilizare artificială. Zu a suferit complicaţii la naştere şi, după 3 ani, când cuplul a dorit să mai aibă un copil, AJ Kearns a decis să-l nască el. Sarcina a survenit tot prin fertilizare artificială, la 3 ani după ce acesta a început procesul de schimbare de sex. În cele nouă luni, a întrerupt tratamentele de transformare din femeie în bărbat.

În 2012, la şase luni după ce a adus-o pe lume pe Luka, şi-a tăiat sânii şi a început să ia testosteron, ataşându-şi şi organul sexual masculin. În prezent, zice că este un bărbat complet! Pentru fetiţă are sentimente şi de tată şi de mamă, pentru băiat are numai sentimente de tată.

Între timp, s-a despărţit de Zu White, dar se îngrijeşte în continuare de copii. “Le-am spus cinstit, fetei că s-a născut din burta tatălui şi băiatului că provine din burta mamei”, a povestit AJ Kearns pentru canalul australian de televiziune ABC.

aSursa: click.ro

Comentează