Fiul lui George Bush Sr, interesat de tatuajele unui basarabean! FOTO

Fiul lui George Bush Sr, interesat de tatuajele unui basarabean! FOTO

Cristin Sandu (21 de ani), basarabeanul stabilit în SUA care a devenit celebru după ce a participat la concursul „America got talent”, a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de politicianul Jeb Bush, cel de-al doilea fiu al fostului președinte american George H.W.Bush. Acesta din urmă examinează cu atenţie tatuajul pe care-l are pe mâna dreaptă tânărul originar din Chişinău. 

„Jeb Bush citeşte şi admiră tatuajele mele”, a scris Cristin Sandu sub poză.

 

CS

 

Născut într-o familie de circari, tânărul a ales şi al aceeaşi cale. Iar când a împlinit vârsta de 18 ani, Cristin şi-a deschis propria casă de producţie, muzică şi film. „Datorită afacerii mele, am reuşit să cunosc mulţi oameni importanţi şi celebri. Mi-am făcut prieteni printre starurile şi actorii de la Hollywood. Mai mult, acum învăţ la medicină, mă ocup de afacerea mea, care m-a făcut bogat şi sunt performer la Cirque du Soleil”, spunea băiatul într-un interviu pe care ni l-a acordat în 2012.

Fiind pasionat de tot ce ţine de artă, Cristin a început să ia şi ore de actorie, iar cum tânărul este pe calea de a deveni vestit. El a ajuns să se filmeze în filme americane celebre, printre care „Jackass” şi serialul „The Vampire Diaries”. „Conform contractelor, nu am voie să spun toate denumirile filmelor în care voi apărea şi nici detalii despre acestea înainte de premieră. Am ales să devin şi actor, căci, odată ce apare o oportunitate, n-o pot lăsa să-mi scape”, susţinea el.

N.T.