Cea mai scumpă cerere în căsătorie! Ce a făcut un tânăr să-și convingă iubita să-i devină soție!

Cea mai scumpă cerere în căsătorie! Ce a făcut un tânăr să-și convingă iubita să-i devină soție!

Dragostea nu ține cont de nimic. Un bărbat din Hong King e atât de îndrăgostit de iubita sa, încât a făcut tot ce i-a stat în putință să o convingă pe aceasta să-i accepte cererea în căsătorie, chiar dacă gestul l-a constat destul de mult.

Victor Tang (37 de ani) a pus la punct un plan timp de câteva luni pentru a-și impresiona iubita, Stephanie Cheung , în momentul în care o va cere în căsătorie, ceea ce a și reușit. Pentru că aleasa lui i-a explicat în nenumărate rânduri că nu-i plac cererile în căsătorie, acesta a cheltuit nu mai puțin de 51.000 de dolari pentru a-i îndeplini acest moft. Jumătate din sumă s-a dus pe un superb inel cu diamant de 1,5 karate și a închiriat un apartament într-un hotel de lux cu o vedere impresionantă la Portul Victoria pentru 3.500 de dolari. În plus, a dat 20.000 de dolari pentru închirierea unui elicopter care să afișeze marea întrebare pe un banner uriaș și încă 2.000 de dolari pentru o echipă de filmare care să imortalizeze momentul. El a reușit astfel să o impresioneze până la lacrimi pe Stephanie, care a acceptat fără să stea pe gânduri.
Sursa: libertatea.ro

One Comment

  • 7 august 2015 | Permalink |

    Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email:[email protected]

Comentează