Eminem, grav bolnav? Artistul a ajuns de nerecunoscut

Eminem, grav bolnav? Artistul a ajuns de nerecunoscut

Fanii au rămas şocaţi după ultima apariţie publică a lui Eminem (42 de ani). Rapperul a slăbit enorm, după ce a fost internat la o clinică pentru a se trata de dependenţa de droguri.

Artistul a declarat că a început să aibă mare grijă de sănătatea lui şi că face mult sport. Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, a renunţat la droguri şi a slăbit 30 de kilograme. Deşi fanii cântăreţului s-au temut că acesta suferă de o boală incurabilă şi că e pe moarte, el i-a asigurat că este mai sănătos ca niciodată.

Rapperul s-a apucat serios de sport

eminem bolanv slabit de nerecunoscut

Eminem, alături de Jake Gyllenhaal şi Miguel Gomez, în cea mai recentă apariţie pe covorul roşu
foto:Getty

„În 2007, am luat o supradoză de medicamente şi am ajuns la spital. Cântăream aproape 104 kilograme, nu îmi dau seama cum am reuşit să mă îngraş atât demult, dar am câteva idei. Combinaţia de Vicodin şi Valium pe care am luat-o foarte mulţi ani mi-au făcut o gaură în stomac şi ca să evit durerea, mâncam în continuu. Şi mâncam nesănătos”, a declarat rapperul, într-un interviu acordat pentru revista Men’s Journal.

Cânt a ieşit din clinică, Eminem s-a hotărât să slăbească şi să găsească modalităţi de a scăpa de viciul îngrozitori care îl bântuia: dependenţa de droguri. Din cauza că nu mai lua stupefiante, avea probleme mari cu somnul, aşa că s-a hotărât să înceapă să alerge.

Alergatul m-a ajutat să pot să dorm. M-am simţit perfect. E uşor de înţeles că oamenii înlocuiesc dependenţa cu exerciţiile fizice”, a mărturisit Eminem.

Sursa: click.ro
Foto: Getty

Comentează