L-a lăsat să moară! Dispecerul de la urgențe i-a închis telefonul în nas unui băiat pe moarte

L-a lăsat să moară! Dispecerul de la urgențe i-a închis telefonul în nas unui băiat pe moarte

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost împușcat în timpul unei petreceri. Una dintre prietenele lui a încercat să îi salveze viața și a sunat la serviciul de urgențe, însă dispecerul i-a închis telefonul în mijlocul conversației.

Jaydon Chavez-Silver din Albuquerque, New Mexico, a murit, în ciuda încercărilor prietenei sale de a-l salva. Băiatul se afla la o petrecere când a fost împușcat de o persoană dintr-un vehicul în mișcare. Prietena lui a sunat la urgențe, iar pompierul care i-a răspuns a început să o îndrume pentru a-i acorda primul ajutor. Cu toate acestea, la un moment dat, fata a început să înjure sub presiunea stresului. În acel moment, pompierul a refuzat să o mai ajute și a închis conversația, potrivit buzzfeed.com.

Apelul la urgențe efectuat de prietena lui Jaydon a fost înregistrat, iar conversația relevă faptul că pompierul a închis telefonul simțindu-se ofensat de vorbele tinerei.  În timp ce o ajuta să-i acorde lui Jaydon primul ajutor, pompierul a întrebat-o încă o dată dacă victima respiră. Stresată, aceasta i-a răspuns într-un mod nepoliticos pompierului, înjurând. Acela a fost momentul în care dispecerul a lăsat-o pe tânără să se descurce singură, în ciuda faptului că aceasta l-a rugat să nu închidă: „Nu închideți, prietenul meu e pe moarte!”, a spus aceasta.

În cele din urmă, fata nu a mai știut cum să-l ajute pe Jaydon, care a decedat în scurt timp. Polițiștii încă investighează cazul, însă nu au făcut nici o arestare până în acest moment. Atacatorii care l-au împușcat pe Jaydon nu au fost încă identificați. Pompierul care era de serviciu la linia de urgențe în noaptea respectivă a fost suspendat din funcție, iar șeful departamentului a început investigațiile în interiorul instituției.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro

Comentează