Încă un luptător K1 din asociaţia lui Damir, recunoscut printre provocatorii de la protestele din faţa casei lui Plahotniuc

Încă un luptător K1 din asociaţia lui Damir, recunoscut printre provocatorii de la protestele din faţa casei lui Plahotniuc

Unul dintre indivizii care au blocat ieri cu maşinile strada Bulgară, acolo unde de câteva zile au loc proteste paşnice faţă de majorarea tarifelor la curent şi gaze, a fost recunoscut de un cititor al site-ului. Acesta ne-a trimis o fotografie şi linkul către ancheta acestuia pe site-ul Federaţiei FEA, condusă de Dorin Damir, unul dintre finii de cununie ai oligarhului Vladimir Plahotniuc, în faţa casei căruia au loc protestele.

„Referitor la reportajul în care şoferii sunt nemulţumiţi de blocarea străzii de lângă casa dlui P., ţin să vă informez că persoana care se dă drept şofer este luptător K1, Ghinda Nicolai”, ne scrie vizitatorul.

Precizăm că membrii şi simpatizanţii Partidului „Casa Noastră-Moldova”, care protestează de câteva zile în faţa casei în care locuieşte Plahotniuc, se plâng că sunt monitorizaţi şi intimidaţi de mai mulţi indivizi, care ar acţiona la comanda unor persoane din anturajul lui Plahotniuc. Potrivit protestatarilor, ieri un grup de aproximativ 15 persoane şi-a făcut apariţia şi a blocat strada Bulgară cu mai multe maşini. Indivizii i-ar fi insultat şi ameninţat pe manifestanţi, cerându-le să părăsească locul. Protestatarii au declarat că aceştia formează un grup de provocatori care ar acţiona la comanda şi sub protecţia finului de cununie al oligarhului Plahotniuc, Dorin Damir. Totodată, ei nu exclud că indivizii ar fi sportivi, colegi şi amici de-ai deputatului PD, Constantin Ţuţu.

La rândul lor, cei acuzaţi au declarat că, de fapt, ei s-ar fi pomenit blocaţi acolo din cauza corturilor instalate de manifestanţi. Asta în condiţiile în care corturile nu se află pe carosabil, ci pe trotuar.

De menţionat că un alt luptător din anturajul asociaţiei lui Damir a fost identificat printre indivizii care au agresat echipa Jurnal TV în timpul protestului desfăşurat vineri seara în faţa locuinţei prim-vicepreşedintelui PD, Vladimir Plahotniuc. Un telespectator ne-a trimis o fotografie care îl reprezintă pe individ în compania lui Dorin Damir. Potrivit telespectatorului, agresorul are 36 de ani şi este luptător în cadrul clubului „Lion”, asociaţie ce este membră a Federaţiei FEA, condusă de Damir.

Sursa: jurnal.md

2 Comentarii

Comentează