A murit Bobbi Kristina Brown. Fiica lui Whitney Houston avea 22 de ani // VIDEO

A murit Bobbi Kristina Brown. Fiica lui Whitney Houston avea 22 de ani // VIDEO

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani.

Bobbi Kristina a murit duminică, după o jumătate de an în care a stat în comă. Anunţul decesului a fost făcut de către purtătoarea de cuvânt a familiei. „Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni„, a anunţat Kristen Foster, citată de libertatea.ro

Decesul lui Bobbi Brown vine după aproape jumătate de an de când tânăra a fost găsită fără cunoştinţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta. Incidentul a avut loc pe 31 Ianuarie şi a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.

Bobbi Kristina fusese plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale susţineau că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina era singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston. Ea s-a născut în anul 1993, în timpul căsniciei artistei cu rapperul Bobby Brown, de care Whitney a divorţat în 2007.

Tânăra Bobbi Kristina a devenit cunoscută graţie show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut alături de părinţii ei, în mijlocul anilor 2000.

În anul 2009, Bobbi şi mama au interpretat împreună la emisiunea „Good Morning America” piesa „My Love Is Your Love”, oferind publicului un moment de neuitat.

Moartea lui Whitney Houston a fost, pentru Bobbi Kristina, cel mai greu moment din viaţă

Tânăra Bobbi Brown a avut un şoc de proporţii în momentul în care a aflat că mama ei a murit. Pe atunci, fiica artistei avea 18 ani.

La câteva zile după deces, Bobbi a fost transportată de urgenţă la spital, organismul ei ei fiind foarte slăbit din cauza tristului eveniment.

Comentează