A apărut prinţul! Cristy Rouge: „Ne iubim!”

A apărut prinţul! Cristy Rouge: „Ne iubim!”

Secretoasă de fire, până acum Cristy Rouge evita să le spună jurnaliştilor dacă e într-o relaţie ori ba, dând de înţeles că are inima liberă. Însă iată că de ceva timp, în calea interpretei a apărut şi prinţul călare pe cal alb. Şi nu ascunde: e îndrăgostită lulea!

Nu-i exclus faptul ca în viitorul apropiat să aibă loc o nuntă în showbizul autohton, însă până atunci, Cristy Rouge lansează melodie după melodie. Toate de dragoste! După „С Тобою Я”, interpreta a lansat zilele acestea piesa „Ne iubim”.
„Vara este anotimpul dragostei şi simt mai mulţi fluturaşi în stomac. Melodia are şi o briză de mare, bună de ascultat pentru cei îndrăgostiţi. Muncesc mult, aşa că urmează noi surprize muzicale, iar rudele-mi spun că dacă o continuu în acest ritm, degrabă nu mă mai mărit. Însă găsesc eu timp şi de dragoste, căci îmi doresc să devin mămică, să am o familie. Sunt îndrăgostită şi sunt implicată într-o relaţie. Mai mult de atât nu-ţi spun”, i-a spus Cristy Rouge lui Andrei Porubin în cadrul emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV, precizând totuşi că darul cel mai frumos pentru ea e atunci când iubitul vine acasă cu un buchet de flori.


L.N.

Comentează