Amantul perfect costă 25.000 $ şi e din plastic

Amantul perfect costă 25.000 $ şi e din plastic

După succesul înregistrat de păpuşile sexuale feminine din silicon, firma americană Sinthetis a lansat pe piaţă amantul perfect. Peste 5.000 de britanici au scos deja bani grei din buzunar pentru liniştea căminului conjugal.

Ce poate fi mai bizar decât să îi cumperi soţiei un amant de plastic pentru a fi sigur că nu te înşală cu un bărbat în carne şi oase? Exact asta fac britanicii, relatează The Sun. Peste 5.000 de bărbaţi şi-au “cadorisit” jumătăţile cu păpuşoi sexuali, bine dotaţi pentru a le ţine de urât în nopţile când sunt singure. Preţurile unei păpuşi de 1,80 metri înălţime şi aproximativ 40 de kilograme variază între 5.900 $ şi pot ajunge la 25.000 $.

Varianta “rebel” este cea mai căutată şi vine la pachet cu un set de haine
Evident, varianta cea mai complexă are schelet din titani, transpiră, se încălzeşte şi are 5 tonalităţi vocale. Vine la pachet cu trei penisuri care pleacă de la 16 centimetri lungime şi ajung la dimensiunea “monstru” de 28 de centimetri, au trei perechi de ochi, păr pe piept şi la subraţ, tatuaje care pot fi îndepărtate şi două variante de cap. Opţional, pentru suma de 2.000 de dolari penisurile pot fi dotate cu un dispozitiv care mimează erecţia.

Modelul Gabriel e preferatul doamnelor
Păpuşile au o mobilitate demnă circari şi pentru 650 de dolari în plus îşi pot schimba nuanţa pielii în funcţie de gradul de excitare al partenerei. Pentru a fi comandate în România trebuie achitate taxe de transport de 850 de dolari. Comenzile se fac pe Internet la adresa sinthetics.com.
Sursa: click.ro

Comentează