Are o avere de 840 de milioane $, dar stă în rulotă

Are o avere de 840 de milioane $, dar stă în rulotă

Este putred de bogat, dar preferă să trăiască modest! Multimilionarul Tony Hsieh, de 41 de ani, stă singur într-o rulotă. La averea lui de 840 de milioane de dolari ar putea să-şi cumpere şi un palat.

Povestea multimilionarului Tony Hsieh, care trăieşte singur la rulotă, împreună cu o alpaca, într-o parcare din Las Vegas, şochează pe oricine. Dacă ar vrea, la banii lui, ar putea să-şi cumpere şi cea mai scumpă casă din lume, de 500 milioane de dolari, care se află în construcţie în California. Însă el se mulţumeşte să ducă o viaţă simplă. A renunţat la apartamentul său de lux de sute de mii de dolari pentru a se muta în rulota de 45.000 de dolari, anul trecut. Hsieh se declară cel mai fericit om în rulota pe care a numit-o “Llamopolis”, alături de alpacaua Marley, animalul lui de companie. Bucătăria în care abia încape aragazul, chiuveta şi un dulap este instalată într-un fost container maritim. În rulota care are o suprafaţă de 12 metri pătraţi nu are canapele şi masă, ci un pat şi strictul necesar.

Rulota costă 45.000 de dolari
Seara, se adună împreună cu toţi locuitorii rulotelor din parcare ca să se uite la filme proiectate pe un ecran mare instalat în spaţiul comun. Tony Hsieh a făcut mulţi bani din magazinul său online Zappos de pantofi şi haine pe care l-a vândut în 2009 cu 1,2 miliarde de dolari companiei Amazon. În prezent, el este director şi acţionar minoritar la Zappos.com. Îi place să spună că îşi investeşte marea avere pentru a încerca să schimbe modul în care este văzută metropola Las Vegas. A mai creat site-ul de reclame LinkExchange pe care l-a vândut companiei Microsoft cu 265 de milioane de dolari în 1999. Tony Hsieh s-a născut în Illinois din părinţi taiwanezi şi a crescut în San Francisco.
Sursa: click.ro

Comentează