Chirtoacă despre însurătoare: „Eram cândva într-o ureche, dar m-am învăţat minte”

Chirtoacă despre însurătoare: „Eram cândva într-o ureche, dar m-am învăţat minte”

Primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, spune că acum când a câştigat primăria pentru al treilea mandat consecutiv a venit timpul să-şi pună pirostriile, deşi încă nu are mireasă.

„Este poate cea mai nerezolvată problemă pentru mine din cei opt ani de activitate şi întotdeauna când discut pe acest subiect cumva mă răscoleşte pe dinăuntru. O să încep să rezolv, dar nu am cum să discut pre mult în presă. Asta de multe ori otrăveşte şi creează probleme”, a spus Chirtoacă, citat de jurnal.md

Întrebat de jurnalişti cum îşi vede viitoarea mireasă, blondă sau brunetă, edilul a spus că la vârsta pe care o are numai contează, mai ales că acum toate fetele îşi vopsesc părul.

„Dragoste, înţelegere, linişte, armonie, fericire, să putem construi împreună o viaţă, să putem avea copii, să avem satisfacţia de a trăi împreună. Asta contează, restul chiar… Eram şi eu cândva într-o ureche. Să fie aşa, să fie aşa, să fie nu ştiu cum, dar mi-a trecut. M-am învăţat minte”, a precizat Chirtoacă.

În context, presa l-a întrebat dacă are cumva deja o candidatură şi când ar urma să facă nunta. La care, primarul a spus că nu are deocamdată, deşi îşi doreşte foarte mult o familie.

„Candidatura sunt eu pentru că se pune problema cine o să reziste. Nu mă zădărâţi că şi aşa mă doare. Nu băgaţi cuţitul în rană. Numai am scăpat de alegeri, iar voi deschideţi cealaltă rană. Nu poate să umble omul rănit toată viaţa”, le-a răspuns Chirtoacă jurnaliştilor.

Anterior Dorin Chirtoacă declara că se va însura după ce va câştiga alegerile locale generale 2015 pentru Primăria Chişinău.
Foto: jurnal.md

Comentează