Ivan Urgant s-a însurat!

185251La doar câteva luni de la moartea mamei sale, Ivan Urgant s-a cununat religios cu Nataliya Kiknadze, femeia care îi e alături de opt ani. Evenimentul a fost păstrat în taină, iar reprezentanţii presei au aflat despre aceasta post-factum, de la bunica showmanului, Nina Urgant.

Zilele trecute, fanii lui Ivan Urgant, unul dintre cei mai apreciaţi actori şi prezentatori tv din Rusia, au fost surprinşi să afle că acesta s-a însurat. Se pare însă că în cazul lui, ştampila şi verigheta de pe inelar chiar nu vor schimba mare lucru, căci aleasa lui e Nataliya Kiknadze, femeia pe care o cunoaşte de-o viaţă, cu care formează un cuplu de mai bine de opt ani şi cu care are un copil. Cununia religioasă a avut loc acum o lună, la Sankt-Petersburg, iar la ceremonie au fost prezenţi doar apropiaţii cuplului.
„Sunt fericită când mă uit la familia lor unită”, a declarat Nina Urgant, citată de elle.ru.
Conform fedpress.ru, această căsătorie era visul mamei actorului, care s-a stins din viaţă în luna februarie a acestui an. Ba mai mult, se vehiculează că aceasta ar fi fost dorinţa ei, lăsată cu limbă de moarte.
Showmanul şi soţia lui se cunosc din copilărie – Natalyia Kiknadze a fost prima dragoste a lui Ivan Urgant.
Ambii sunt la a doua căsătorie: ea a fost măritată cu un om de afaceri, cu care are o fată, iar el a mai fost însurat cu o fostă colegă de facultate.
Cei doi au împreună o fetiţă, Nina, de 7 ani.
De altfel, Ivan Urgant nu e unicul reprezentant al showbizului care s-a căsătorit în taină în ultima lună: recent prezentatoarele tv Anfisa Tchekhova şi Danna Borisova au anunţat şi ele despre faptul că de-acum sunt femei măritate.
Natalia Tutunaru

One Comment

  • Nume
    26 iunie 2015 | Permalink |

    Comentariu

Comentează