S-a trezit din somn plină de vânătăi! Doctorii i-au pus un diagnostic ireal

S-a trezit din somn plină de vânătăi! Doctorii i-au pus un diagnostic ireal

Thea Wilson, în vârstă de 37 de ani, a petrecut o seară în oraș, iar a doua zi dimineață, când s-a trezit din somn, a descoperit că era plină de vânătăi pe tot corpul. După ce a mers la doctor pentru a afla ce i s-a întâmplat, aceștia au diagnosticat-o cu o boală letală.

Mâinile și picioarele femeii erau acoperite de vânătăi violet, mari, iar aceasta nu avea nicio idee de unde proveneau. Thea își amintea perfect lucrurile care se întâmplaseră cu o noapte înaine și era absolut convinsă că vânătăile nu apăruseră în urma unei căzături, informează mirror.co.uk, citat de click.ro

Inițial, doctorii i-au spus că are o tulburare de trombocite, aceasta fiind cauza vânătăilor bizare de pe corpul ei, însă după mai multe analize, aceștia au descoperit că femeia suferea de o formă foarte rară de leucemie, care afectează numai 100 de persoane în fiecare an.

Când mi-au spus că am leucemie, lumea mea s-a prăbușit”, a declarat femeia, citată de Mirror. În decurs de 24 de ore, aceasta făcuse deja primul din cele patru cicluri de chimioterapie. Femeia a fost dusă imediat într-o cameră izolată și a început un tratament de chimioterapie intensivă care urma să dureze cinci luni. Boala era una foarte periculoasă, întrucât risca să moară de la o simplă coliziune cu un obiect sau o căzătură.

Din fericire pentru Thea, după numai șase luni de la diagnosticul pe care i l-au pus doctorii, leucemia începuse să se vindece. Femeia spune că, deși leucemia ei ar putea reveni, acest lucru nu o va împiedica să se bucure de viață.
Foto: lethow.com

Comentează