Moldoveanul care a jucat alături de Jackie Chan a împlinit 55 de ani!

Moldoveanul care a jucat alături de Jackie Chan a împlinit 55 de ani!

Pe 30 mai, Igor Guzun, actor originar din R.Moldova, şi-a sărbătorit ziua de naştere – 55 de ani.

Acum 13 ani s-a mutat în Rusia, până acum făcând parte din distribuţia mai multor filme, iar pe Stalin l-a jucat de tocmai 9 ori, în 2009 fiind desemnat cel mai bun actor rus în rolul lui Stalin din toată istoria cinematografiei.

„Culmea e că și familia mea a avut de suferit de pe urma dictatorului sovietic. Mama a fost deportată, însă nu a avut nimic împotrivă când a aflat că urmează să-l joc pe Stalin”, ne-a spus Igor Guzun.
Deşi nu a avut vreo ofertă să joace la Hollywood, basarabeanul nostru s-a filmat în numeroase filme străine, care au fost turnate în toate colţurile Europei.
„M-am filmat la Londra, Paris, Amsterdam etc. Am jucat și alături de Jackie Chan, care este un băiat de treabă ce muncește cu dăruire. Mi-a spus că-i place „trucul” meu: beam un pahar cu votcă, pe care o „stingeam” cu bere. Spunea că suntem un popor de neînvins şi că dacă ar da pe gât cocktailul meu, ar muri pe loc. Deseori mă ruga să le arăt „şmecheria” şi prietenilor săi”, ne povestește actorul cu o doză de umor.
La moment, Igor Guzun, care e membru al Uniunii Cinematografiștilor din Rusia și membru al Uniunii Actorilor de Film din aceeași țară.

1399479_734712196569630_6089726292489477221_o

Îi urăm actorului ani mulţi, frumoşi şi multă inspiraţie!