Cu drag, de la Teatrul Eugene Ionesco

Cu drag, de la Teatrul Eugene Ionesco

Pe 27 martie este consemnată Ziua Mondială a Teatrului. Cu această ocazie Teatrul Eugene Ionesco a dorit să-i aducă un omagiu spectatorului, fără de care, de fapt, nici n-ar exista teatru. Astfel, pentru această zi, TEI a pregatit mai multe suprize pentru toți cei care îi vor păși pragul.

Primul lucru de care se vor bucura astăzi spectatorii Teatrului Eugene Ionesco este posibilitatea să cumpere bilete cu o reducere de 10% la orice spectacol din repertoriu, iar parcursul întregii zile, pe pagina de facebook a teatrului, publicul va primi felicitări video de la actorii TEI.

Concentrația cea mai mare de surprize este planificată pentru deseară, totuși, începând cu superbul spectacol OSCAR ȘI TANTI ROZ, în regia lui Petru Vutcărău, cu Ala Menșicov și Ștefan Bouroșu în rolurile centrale. Fiecare spectator ce va veni în această seară la teatru, va primi în dar cate un gând exprimat de-a lungul secolelor de oameni de teatru iluștri.

După spectacol TEI va desfășura o tombolă cu premii teatrale, unde spectatorii vor avea ocazia să intre în posesia unui bilet dublu la un spectacol, a unui bilet dublu la premiera ce se pregateste pentru această primăvară și marele premiu va consta într-o ședință foto cu actorul sau actrița preferat/ă.

Seara se va încheia cu o horă de mai mare dragul, pentru a îmbina arta teatrală cu istoria și, astfel, pentru a comemora și cei 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România din 1918.

Mai multe detalii despre evenimentele și ofertele de astăzi de la Teatrul Eugene Ionesco puteți afla la numerele de telefon 022 233 833 sau 079 233 833 ori pe pagina web www.TEI.md.

OSCAR

Comentează