Au ajuns la Hollywood! GALERIE FOTO // VIDEO

Pe Costi Burlacu şi Corina Ţepeş îi găseşti mai tot timpul muncind, fie în studioul de înregistrări, fie în spectacole. Ei sunt printre puţinii artişti din R. Moldova care nu au timp de vacanţe, însă, de curând, şi-au îndeplinit un vis, şi anume de a vizita cele mai populare destinații turistice din America: Las Vegas, New York, San Francisco etc. Reveniţi acasă, Corina Ţepeş ne-a povestit impresii din vacanţa binemeritată. aCosti Burlacu şi Corinţa Ţepeş au acceptat invitaţia finilor de cununie, Virgina şi Andrei Graur, care locuiesc de cinci ani în Dallas, de a vizita renumite destinaţii turistice din America.

a„A fost o vacanţă plănificată din timp. Deşi am stat acolo două săptămâni, pentru o escapadă peste Ocean, este nevoie de cel puţin trei săptămâni. Însă finii au avut grijă să pregătească din timp un itinerar foarte interesant pentru timpul pe care am putut să-l rezervăm. Primele zile le-am petrecut în San Francisco, un oraş care ne-a plăcut foarte mult. Am mai vizitat Los Angeles-ul, Las Vegas-ul, Santa Barbara, Dallas-ul, New York-ul, Hollywood-ul etc. Fiind cu maşina finului, ne străduiam să petrecem câte două zile în fiecare oraş”, ne povesteşte Corina Ţepeş.

10 ore prin deşerturi

aArtista susţine că au putut să admire nu doar partea frumoasă a Americii, pe care au văzut-o la televizor, ci şi deșerturile care, deşi ar putea părea la fel la prima vedere, nu seamănă între ele. „10 ore am mers prin deşerturi. Îi ziceam finului să oprească, să ne facem o poză, însă mi-a zis că sunt doar șopârle, șerpi, scorpioni, şi că nu vrea să rişte. Acesta a fost farmecul călătoriei noastre: că am reuşit să descoperim pământul sălbatic”, precizează interpreta.

aArtiştii noştri au revenit acasă cu impresii frumoase. Despre America spun că este o ţară prietenoasă şi politicoasă, care îi primeşte pe toţi, oferindu-le posibilitatea de a se manifesta şi de a-şi deschide afaceri. De această părere sunt şi finii lor, cărora le-a fost uşor să se integreze şi să se realizeze profesional.

„Avem de învăţat de la ei”

aCosti Burlacu şi Corina Ţepeş au vizitat şi templul filmului, urcând munţii până la însemnul hollywoodian. „Americanii stau foarte bine la capitolul promovare. Ei pot face PR din orice, şi acest lucru ar trebui să-l învățăm de la ei. Aleea Celebrității, unde sunt incorporate stelele starurilor de la Hollywood, mi s-a părut că seamănă cu Piaţa Centrală de la Chişinău. Este un loc foarte aglomerat, deoarece toţi vor să aibă poze cu stelele vedetelor. Am făcut şi noi o fotografie, însă parcă eram mânaţi de sentimentul de turmă: dacă au făcut alţii, de ce să nu facem şi noi. San Francisco ne-a impresionat prin arhitectura sa, iar Las Vegas-ul ar fi bine să-l descoperi noaptea. Aici toţi milionarii lumii vin să joace în cazinouri, iar noi am preferat să-l descoperim timp de trei zile, savurând din plin fiecare clipă. Dallas-ul este un oraş mai retras, cu case decente, nu un furnicar cum e New York-ul. Din câte am înţeles, în acest oraş se retrag preşedinţii de la Washington, după ce îşi încheie mandatul”, ne relatează Corina Ţepeş.

„Nu au deloc complexe”

aPotrivit artiştilor noştri, şi americanii au partea lor negativă, cum ar fi obezitatea, dar şi modul lor de a se îmbrăca. Interpreta ne-a spus că nici ea şi nici Costi Burlacu nu şi-au înnoit garderoba, deoarece mărimile hainelor începeau cu două unităţi mai mari decât ale lor.

„Fina mea poartă blugi şi ghete, însă ea ştie să se îmbrace cu gust. Pe când americanii ies din casă nepieptănați şi cu hainele şifonate. Ei nu au deloc complexe. Pe lângă faptul că sunt obezi, arată acest lucru, în timp ce la noi, dacă ai câteva kilograme în plus, nu ştii cum să le ascunzi. Nu mi-a plăcut nici mâncarea lor, care este plină de E-uri. Ne cazam la hoteluri, iar dimineaţa, în mare parte, refuzam micul dejun. La ei totul este preparat din semifabricate. Chiar şi oul din omletă este unul făcut din chimicale. Le spuneam finilor: cât de gustos şi sănătos mâncăm noi, moldovenii. Da, în R. Moldova este altă meteahnă: se face abuz de mâncare şi nu se mănâncă la timp, însă alimentele sunt bio”, spune Corina Ţepeş.

Păpuși „Frozen” pentru Smărăndiţa

Din America, frumosul cuplu a venit cu daruri pentru cei dragi, însă cele mai multe i-au revenit fetiţei lor de şase ani. Smărăndiţa a îndrăgit personajele din desenul animat „Frozen” şi şi-a rugat părinţii să-i aducă magia din regatul îngheţat: „Şi noi, şi finii, i-am cumpărat păpuşi „Frozen”, cu toţi eroii săi preferaţi. S-a bucurat mult”.

aaReveniţi din vacanţă, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş au avut parte de o altă experienţă frumoasă, şi anume un spectacol pentru diaspora din Sankt Petersburg, organizat de către o basarabeancă stabilită acolo. „Veronica este o fostă colegă de-a lui Costi de la Colegiul de Muzică ‘Ştefan Neaga’. A vrut să organizeze de Mărţişor un concert pentru moldovenii din Sankt Petersburg şi a reuşit. Spectacolul a durat patru ore, iar cei din diasporă nu voiau să plece acasă. A fost primul concert organizat pentru ei. Se vedea că le era dor de casă şi de melodiile în limba română”, ne-a mai povestit Corina Ţepeş.

10915141_791227690955514_2254097211458777762_o

11033160_850015315062207_1698351093_o11077916_1643120312582862_742350021064111553_o11086070_850015325062206_536946614_o11086178_850015308395541_901643797_o11087769_850015351728870_730501896_o
Lena NEGRU
Foto: Arhiva personală a lui Costi Burlacu şi Corinei Ţepeş

One Comment

  • 6 aprilie 2015 | Permalink |

    Oamenii care merg mai departe în pofida eşecurilor de pe parcurs nu devin niciodată nişte rataţi, pentru simplul motiv că îşi păstrează capacitatea de a mai încerca o dată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Comentează