Uluitor! Cum arată selfie-urile cu morţi care au şocat o lume întreagă! VIDEO

Uluitor! Cum arată selfie-urile cu morţi care au şocat o lume întreagă! VIDEO

Acestea sunt, cu siguranţă, selfie-urile care au stârnit unele dintre cele mai neaşteptate reacţii negative în Rusia! Se întâmplă după ce o doctoriţă s-a fotografiat în cele mai ciudate ipostaze, lângă muribunzi, şi, ulterior, a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

Tânăra Tatiana Kulikova, în vârstă de 25 de ani, a stârnit un adevărat scandal în Rusia, după ce şi-a făcut selfie-uri chiar lângă nişte pacienţi decedaţi, potrivit dailymail.co.uk, citat de click.ro

Paramedicul s-a pozat lângă trupurile neînsufleţite, chiar în ambulanţa pe care lucra. Mai mult, Tatiana Kulikova a publicat toate fotografiile şocante pe contul personal al unei reţele de socializare.

„Iată cât de mult îmi urăsc slujba!” – acesta este doar unul dintre mesajele care însoţesc fotografiile cu muribunzi.

Familiile celor decedaţi, dar şi membrii comunităţii din care face parte s-au arătat extrem de indignaţi de păţania doctoriţei.

„Este cât se poate de clar că nu avea grijă de pacienţi în timp ce făcea aceste fotografii. Nu aş fi surprins ca familiile să o dea in judecată şi pe ea, şi serviciile medicale”, a spus Artem Golubev, în vârstă de 40 de ani, un lider al comunităţii.
Foto: Captura Youtube

Comentează