Mama lui Ionel Istrati a împlinit 55 de ani. Ce surpriza i-a făcut artistul! FOTO

Ieri, de Ziua Internaţională a Femeii, mama lui Ionel Istrati a fost omagiată. Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani.

a„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama!”, se arată în mesajul postat de interpret pe pagina sa de Facebook.

aDar aceasta nu a fost singura surpriză din partea fiului iubitor, căci acesta şi-a surprins mama cu un buchet de trandafiri chiar în timp ce aceasta se afla la un salon de frumusețe.

aAcum doi ani, într-un interviu pentru APROPO, Valentina Istrati ne-a vorbit, cu mândrie, despre băiatul ei, dar şi despre ea personal.
S-a măritat la vârsta de 18 ani, iar primul şi unicul ei copil, Ionel, s-a născut abia când ea avea 32 de ani. Până atunci, din cauza unor erori medicale, femeia pierduse două sarcini. „Trebuia să mai am o fetiță şi un băiat, dar n-a fost să fie. Ionel a fost un copil dorit, așteptat şi zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat”, ni se destăinuia femeia.

aPrimul cadou pe care Ionel Istrati i l-a făcut mamei sale de 8 Martie a fost un desen şi un bucheţel de flori. Apoi, când era elev, îi dedica mamei poezii, iar când a început să câştige bani din muzică, îi cumpăra şi lucruri mai scumpe. „Mi-a dăruit un lănțișor din aur, după care a urmat un telefon mobil. Cred că şi în acest an, ca şi în cei precedenţi, voi fi răsfăţată de soţ şi fecior. Ei îmi dăruiesc florile mele preferate, trandafirii, şi îmi organizează o petrecere frumoasă alături de toate rudele noastre” ne spunea doamna Istrati.

aValentina Istrati aşteaptă cu nerăbdare ziua în care fiul său îi va aduce în casă o noră, care va deveni fiica pe care şi-a dorit-o dintotdeauna: „Nu voi fi o soacră rea, geloasă şi nici nu mă voi amesteca în familia lor. Vreau ca Ionel să ia exemplu de la noi şi să se înţeleagă cu cea care-i va deveni soţie la fel de bine cum a văzut în familia noastră. Poate chiar şi mai bine”.

a