Solistul Foo Fighters a oprit concertul pentru a îndeplini dorinţa unui copil orb // VIDEO

Solistul Foo Fighters a oprit concertul pentru a îndeplini dorinţa unui copil orb // VIDEO

Solistul trupei Foo Fighters, a făcut un copil orb extrem de fericit la ultimul concert din Sidney, Australia, desfăşurat săptămâna trecută.

Dave Grohl a făcut în timpul ultimului concert o mică pauyă pentru a îndeplini dorinţa unui fan aflat în primul rând. Peste 50.000 de oameni au fost uimiţi de ce a făcut Dave, chiar dacă acest gest nu este primul de acest gen pe care muyicianul îl face. Puştiul din public avea o pancardă pe care scria „beţe de toboşar pentru un copil orb”, iar Dave când a văzut pancarda a luat de la colegul său de trupă un set de beţe şi i le-a dăruit micuţului în uralele fanilor.

Nu este primul gest surprinzător pe care solistul celor de la Foo Fighters îl face în timpul unei reprezentaţii. A oprit un concert în 2011 pentru că fanii s-au luat la bătaie şi după ce forţele de securitate au reuşit să-i despărtă pe certăreţi, l-a înjurat şi l-a poftit afară pe cel ce provocase bătaia. fanii prezenţi au apreciat şi atunci acest moment.

Un al treilea moment inedit din timpul concertelor Foo Fighters în care Dave Grohl a fost chiar drăguţ cu fanii săi, în opoziţie cu imaginea de dur pe care în mod normal un rock star o afişează a fost în timpul unui concert din 2009 din Blackpool, Marea britanie. Aflat în primul rând, un micuţ era aproape să fie strivit de mulţimea care dansa. Dave a întrerupt în acel moment piesa, l-a învitat pe cel mic pe scenă şi le-a transmis părinţilor că-l pot lua de la intrarea din culise.

Împarte berea cu fanii în timpul concertului

dave grohl

Dave Grohl a turnat bere în paharul unui fan în timpul unui concert
Foto Twitter
Sursa: click.ro

Comentează