Mevv îşi cântă „Dimineaţa”… în troleibuz!

După ce la sfârşit de 2014 a lansat un videoclip emoţionant la piesa „În urma lor”, tânărul interpret Mevv a mai făcut o lansare de clip. De data aceasta, pentru melodia „Dimineaţa”.

aAseară, în cadrul unei petreceri private care s-a dat în incinta unuia din troleibuzele municipiului Chișinău, Mevv a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Dimineața”. Invitații au străbătut capitala preț de două ore, timp în care au cântat, au dansat, au câștigat premii la tombolă și au vizionat în premieră proiecția noului videoclip.

aCălătoria a fost posibilă cu un bilet special, acordat prin concurs unui număr limitat de membri ai clubului de admiratori “Mevv VIP”. La eveniment au mai fost prezenți echipa de producție a videoclipului – Weddo și TELI, câțiva dintre participanții la filmări, o parte din muzicienii proiectului și numeroși membri ai presei. “Când o să mai aveți șansa să vă simțiți bine în transport public?”, glumește Mevv în momentul în care urcă în troleibuzul petrecăreț.

Într-un decor minimalist, protagoniștii videoclipului (El – Mevv, Ea – Indira Terentiev) relatează situații de rutină din viața de cuplu, în special clișeele care persistă în videoclipurile de dragoste.

„Dimineața” este cel de-al șaselea single lansat de Mevv de la debutul lui anul trecut. Ca și în cazul tuturor pieselor lansate anterior, muzica și textul îi aparțin interpretului.

a

Comentează