Jurnal TV sărbătoreşte cinci ani de emisie; Ambasadori acreditaţi la Chişinău: Aţi reuşit să explicaţi însemnătatea valorilor europene

Jurnal TV sărbătoreşte cinci ani de emisie; Ambasadori acreditaţi la Chişinău: Aţi reuşit să explicaţi însemnătatea valorilor europene

Postul de televiziune Jurnal TV aniversează astăzi cinci ani de emisie, timp în care a adus în casele telespectatorilor cele mai echidistante ştiri, cele mai interesante emisiuni şi cele mai îndrăgite filme.

La cinci ani de muncă, Jurnal TV a devenit unul dintre cele mai vizionate posturi de televiziune din Republica Moldova. Şi asta pentru că mereu a spus lucrurilor pe nume, plasând pe primul loc interesele cetăţenilor.

În context, mai mulţi ambasadori acreditaţi în Republica Moldova au venit cu mesaje de felicitare. Diplomaţii spun că Jurnal TV este o voce importantă în spaţiul media, care contribuie incontestabil la procesul de modernizare şi reformare a Moldovei în spirit european.

Şeful Delegaţiei Uniunii Europene, Pirkka Tapiola, a subliniat că Jurnal TV este un post de televiziune foarte bun, care a reuşit în toţi aceşti ani de emisie să explice publicului însemnătatea valorilor europene.

„Jurnal TV a făcut multe pentru a explica publicului însemnătatea valorilor europene, a democraţiei, a libertăţii cuvântului, oferind viziuni alternative, care uneori nu sunt pe placul tuturor, alteori – apreciate de alţii. Dar anume asta înseamnă mass-media. Aşa că, La Mulţi Ani, Jurnal TV!”, a specificat Tapiola.

Vezi continuarea materialului pe jurnal.md

Comentează