Cristina Scarlat: „Alegerea lui Romanyuta e un pas de PR foarte bun”

Cristina Scarlat: „Alegerea lui Romanyuta e un pas de PR foarte bun”

Cea care în 2014 ne-a reprezentat la Eurovision Song Contest consideră că R. Moldova are şanse să se claseze în finala concursului, însă nu pentru că melodia ar fi una bună, ci mai degrabă din milă pentru Ucraina. Mai mult decât atât, Cristina Scarlat susţine că la crearea piesei lui Eduard Romanyuta autorii s-au „inspirat” din mai multe melodii care cândva au fost hituri.

„Alegerea concurentului respectiv este un pas de PR foarte bun pentru ţara noastră. Cât despre melodie, pot spune că este una adunată din mai multe melodii care au fost cândva hituri. Din milă pentru Ucraina şi faţă de tot ce se întâmplă acolo, cred că avem şanse să ne clasăm în finala Eurovision. Bănuiesc că va fi apreciat gestul nostru că am susţinut ţara vecină”, a declarat Cristina Scarlat la emisiunea „Veranda” de la Jurnal TV.

Ieri, artista şi-a sărbătorit ziua de naştere. Primii care au felicitat-o au fost părinţii, copiii şi soţul, despre care spune că „sunt cele mai scumpe şi iubite suflete din viaţa sa”.

„Toată ziua am primit mesaje de felicitare şi mă bucur că lumea mă iubeşte cu adevărat. Că mă apreciază şi ţine mult la mine. Soţul nu-mi cumpără cadouri, ci îmi dă bani ca să-mi iau ce doresc. Anul acesta nu am organizat nicio petrecere grandioasă – prefer să investesc în melodii şi într-un videoclip”, le-a spus Cristina Scarlat colegilor de la „Veranda”.

Comentează