Reprezentatul Moldovei la Eurovision: „Voi încerca să nu vă dezamăgesc”

Reprezentatul Moldovei la Eurovision: „Voi încerca să nu vă dezamăgesc”

În timp ce interpreţii de acasă boicotează rezultatul final al preselecției naționale Eurovision 2015, cel care ne va reprezenta ţara în acest an la Viena, ucraineanul Eduard Romanyuta, se pregăteşte pentru marea bătălie de la Viena.

Atunci când au aflat despre modificările care vor avea loc în regulamentul preselecției naționale de la Eurovision şi anume despre faptul că se permite şi participarea artiştilor din afară, interpreţii de acasă au salutat inițiativa. Mai mult decât atât, în majoritatea interviurilor pe care le acordau, reprezentanţii showbizului autohton declarau în unison că ar trebui să fie acceptate şi feţele noi care se înscriu în competiţie.

Şi cum moldovenii nu ştiu să piardă frumos, după ce s-a aflat numele celui care va merge la Viena, au început să boicoteze rezultatul, învinuindu-l pe ucrainean că ar fi corupt. Eduard Romanyuta nu a vrut să comenteze în niciun fel acuzațiile care i s-au adus, în schimb promite că va încerca să nu ne dezamăgească la Viena.

„M-am pregătit mult pentru acest concurs, însă nu m-am așteptat că voi câștiga. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Consider că un mare avantaj l-a constituit faptul că sunt din Ucraina şi din cauza ultimelor evenimente care au loc în ţara noastră. Vom face modificări în show, urmează să discutăm şi să stabilim”, a declarat reprezentatul R. Moldova într-un interviu oferit pentru trm.md.

Eduard Romanyuta va urca pe scena de la Eurovision Song Contest în prima parte a primei semifinale din 19 mai. Alături de reprezentantul nostru vor evolua şi reprezentanţii Greciei, Macedoniei, Estoniei, Olandei, Finlandei, Belgiei, Armeniei, Serbiei, Danemarcei, Belarusului, României, Rusiei, Albaniei, Georgiei şi Ungariei. De asemenea, în prima semifinală la procesul de televoting vor participa Spania, Austria şi Franţa.
Foto: trm.md

Comentează