Madonna, cu popoul la vedere, la propriu! Fiica ei, supărată de gestul divei // FOTO

Madonna, cu popoul la vedere, la propriu! Fiica ei, supărată de gestul divei // FOTO

Recent, Madonna (56 de ani) a recunoscut că fiica ei, Lourdes (18 ani), a fost extrem de supărată când au apărut fotografiile cu diva mai mult dezgolită, la Gala Premiilor Grammy.

Mai nou, solista îşi face de râs odraslele! Totul se întâmplă după ce Madonna s-a dat în spectacol la cea de-a 57-a ediţie a premiilor Grammy, eveniment care s-a desfăşurat în Staples Centre din Los Angeles, în data de 8 februarie 2015. Diva a şocat atunci audienţa cu ţinuta ei îndrăzneaţă, pe covorul roşu – solista şi-a arătat popoul… de-a dreptul!

lourdes madonna fiica suparare diva

Madonna, cu fundul la vedere, la cea de-a 57-a ediţie a premiilor Grammy
Foto AP

Acest gest a supărat-o nespus pe fiica divei, Lourdes, care i-ar fi adus Madonnei reproşuri, potrivit huffingtonpost.co.uk: “Oh, mamă, nu poţi ieşi aşa din casă!!!”

Madonna este una dintre cele mai iubite soliste din lume

Solista este considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor” şi e numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”. Are peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În luna august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost „MDNA” (2012), iar cel de-al 13-lea material de studio, „Rebel Heart”, va fi lansat la 9 martie.

Sursa: click.ro
Foto: Gettyimages

Comentează