SCANDAL la Eurovision! Doiniţa Gherman: „Îmi jignește orgoliul meu de patriot”

SCANDAL la Eurovision! Doiniţa Gherman: „Îmi jignește orgoliul meu de patriot”

Aseară, după cea de-a doua semifinală Eurovision, Doiniţa Gherman i-a cerut socoteală lui Serge Kino, membru a juriului, pentru faptul că i-a dat nota 1.

„Consider că piesa pentru Eurovision trebuie să fie în limba engleză”, a fost răspunsul acestuia. Iar de aici şi până la scandal nu a fost decât un simplu pas.
„Serios? Da eu ce-s, din America? Nu, scuză-mă, dar aici o să te contrazic! Sunt de părerea că cel care ne va reprezenta ţara, trebuie să meargă cu ceva de acasă. Când o să ajung pe scena Eurovision, căci voi ajunge acolo, am să cânt o melodie în limba română. Şi au mai fost oameni care au cântat în română la Eurovision Song Contest. Dacă ţie îţi este ruşine de ţara ta, atunci îmi pare rău! Mor, dar nu mă las. Voi continua să cânt în limba română. Îmi jignești orgoliul de patriot”, i-a spus Doiniţa Gherman membrului juriului.

Precizăm că finala naţională Eurovision va fi organizată pe 28 februarie. În urma tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii de evoluare a ţărilor care vor participa la Eurovision Song Contest 2015 s-a stabilit că R. Moldova va evolua în prima semifinală, pe 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, România, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria. De asemenea, în prima semifinală la televoting vor participa Spania, Austria şi Franţa.

2 Comentarii

  • = Anica Unionista dela Reni =
    28 februarie 2015 | Permalink |

    Pashol na Turbinku,
    Serioga Kinoshnik ruso-fil, rusofon ocupant si anti-român si anti-unionist !
    Rusine !

  • lili
    2 martie 2015 | Permalink |

    aest KINO desigur este penibil si nu are ce cauta la jurizari, dar si doinita de acu intrece orice masura, chiar nu se gasete nimeni s-o „linisteasca”, cauta-ti draga de cantarile tale, cistigi un ban, zi „merci’, unde te bagi babeto? sa mai ai si tupeul sa-ti pui tricolorul la un concurs de cururi goale, da ce este asta ‘maluri de prut” sau eurovision?

Comentează