Mirabela Dauer a fost jefuită în timp ce se afla la Chişinău! A rămas fără niciun ban în conturi

Mirabela Dauer a fost jefuită în timp ce se afla la Chişinău! A rămas fără niciun ban în conturi

Mirabela Dauer a rămas fără banii din două conturi. Cineva i-a golit conturile, săptămâna trecută, în timp ce cântăreaţa se afla la Chişinău.

”Am fost plecată până duminică seară. Luni, am dat telefon la bancă de unde mi s-a spus că nu am niciun ban în cont, ceea ce nu se putea. Nu erau foarte mulţi bani”, a declarat Mirabela, pentru emisiunea ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, citată de libertatea.ro

Cântăreaţa a fost informată că banii ei au fost retraşi din cont în perioada 20-22 februarie, când ea era plecată la Chişinău.

”Cardurile mele erau acasă, PIN-urile erau cu mine. Nu avea cine să scoată bani. Nu vreau să fac speculaţii. O să las Poliţia să facă verificări”, a spus cântăreaţa.

După acest incident, a dispărut fără urmă şi menajera cântăreţei, Erika, însă Mirabela refuză să creadă că aceasta ar fi putut să-i fure banii.

”Nu vreau să se facă speculaţii. Eu nu am spus şi nu o să spun niciodată că Erika ar fi cea care mi-a scos banii. Luni seară i-am dat nişte bani să plătească utilităţile casei, ceva mai mulţi bani, atât. Atunci a dispărut, iar utilităţile nu au fost plătite. Eu nu vreau să o acuz şi nu pot să cred că acest om, drag mie, poate să-mi facă un rău atât de mare”, a spus Mirabela.

One Comment

  • Catița
    27 februarie 2015 | Permalink |

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    =========== BUCOVINA DE NORD ===========
    ——— ♥ ȘI TOATĂ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    UNICA NOASTRĂ SALVARE ȘI REVENIREA LA NORMALITATE !
    TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE
    ȘI ÎN BAZA „ACTULUI UNIRII’ A BASARABIEI CU ROMANIA
    PENTRU TOTDEAUNA
    VOTAT DE „SFATUL ȚĂRII’ LA CHIȘINĂU LA 27 MARTIE 1918 !
    ====================================================

Comentează