PĂRINŢII au ţinut-o timp de ŞASE ANI într-o cuşcă ca pe un ANIMAL. Motivul ORIBIL care a distrus viaţa tinerei

PĂRINŢII au ţinut-o timp de ŞASE ANI într-o cuşcă ca pe un ANIMAL. Motivul ORIBIL care a distrus viaţa tinerei

O tânără de 24 de ani din China a fost ţinută timp de şase ani într-o cuşcă de proprii ei părinţi după ce fata a avut o relaţie cu care cei doi nu au fost de acord.

Zhang Qi, din provincia Hubei, a fost încuiată în anul 2009 deoarece părinţii ei nu îl agreau pe iubitul ei de atunci. Mai mult, fata nu a fost de acord să renunţe la el, motiv pentru care cei doi au recurs la acest gest oribil, potrivit Daily Mail.

În acelaşi timp, pentru a nu părea suspicioşi în faţa vecinilor, chinezii le-au spus sătenilor că fata suferă de boli mintale, iar privarea de libertate a fost făcută pentru siguranţa ei. Din fericire, ea a fost salvată după ce un localnic care s-a mutat din satul respectiv a făcut publică povestea fetei.

Părinţii ei sunt oameni influenţi şi toată lumea a fost sfătuită să nu intervină. Toată lumea ştie de fată închisă în colibă. Eu m-am mutat şi vin doar în vizită aici, aşa că nu-mi pasă de ameninţările lor. Am pus pozele pe internet după ce autorităţile au refuzat să facă ceva. Indiferent dacă are probleme mentale sau nu, este tratată că un animal. M-am săturat să o văd aşa şi am alertat poliţia„, a declarat bărbatul care a făcut publică tragedia prin care trecea tânăra după ce a postat imaginile pe internet.
Sursa: romaniatv.net

Comentează