A venit în chiloți pe scenă, la un eveniment cu ștaif! De ce a făcut asta chiar la Oscar?

A venit în chiloți pe scenă, la un eveniment cu ștaif! De ce a făcut asta chiar la Oscar?

Responsabil cu buna dispoziție la Oscaruri, prezentatorul Neil Patrick Harris a găsit un mod inedit de a face mișto de pelicula ”Birdman”, care a obținut trei premii, din nouă nominalizări, la gala din acest an. Simpaticul actor a apărut în chiloți pe scenă, în fața a mii de spectatori.

Neil Patrick Harris, prezenatorul galei din acest an a Oscarurilor, a vrut să parodieze o scenă din pelicula Birdman, care a câștigat trei statuete, și a apărut în chiloți, pe scenă. În pantofi, cu șosete și în lenjerie, ”Barney” a făcut astfel mișto de un moment în care protagonistul filmului (interpretat de Michael Keaton) s-a încuiat pe afară, în fața sălii de teatru unde urma să aibă o reprezentație. Până să reușească să intre, acesta a făcut câteva zeci de minute înconjurul clădirii, în încercarea de a pătrunde în incintă.

Neil Patrick Harris, în vârstă de 41 de ani, cunoscut mai ales pentru personajul Barney Stinson din sitcomul „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I met your mother”, a mai prezentat în trecut şi gala de decernare a premiilor Emmy. De altfel, Harris a şi câştigat trei premii Emmy pentru prestaţia lui ca şi gazdă a galei de decernare a premiilor Tony, cele mai importante distincţii pentru scena teatrală americană.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Comentează