ȘOC la ”Sunt celebru! Scoate-mă de aici!” Ce i s-a întâmplat unui CONCURENT care și-a băgat capul într-o cutie cu ȘERPI!

ȘOC la ”Sunt celebru! Scoate-mă de aici!” Ce i s-a întâmplat unui CONCURENT care și-a băgat capul într-o cutie cu ȘERPI!

Să-și bage capul în tot felul de recipiente cu șerpi, crocodili sau gândaci, în goana după steluțe, este o misiune pe cât de palpitantă, pe atât de periculoasă pentru concurenții de la ”Sunt celebru! Scoate-mă de aici!”, ediția Australia. Unul dintre participanți a cerut îngrijire de urgență, după ce și-a băgat capul într-o cutie plină cu târâtoare, pentru a recupera mult râvnitele ”premii”.

Merve Hughes, unul dintre concurenții showului „Sunt celebru! Scoate-mă de aici!”, ediția din Australia a pățit-o rău de tot în timpul unei probe. Având fobie de șerpi și gândaci, bărbatul a acceptat provocarea de a recupera steluțele dintr-un recipient plin cu… reptile.

Imaginile i-au șocat nu doar pe ceilalți participanți, dar și pe cei de-acasă. Însă cel mai afectat a fost protagonistul însuși care, după ce a scăpat de proba imposibilă, a intrat în șoc. Imediat cum a terminat, a ajuns în tabără tăcut, tremura tot și a început să plângă.

„Am avut nevoie urgentă de tratament după asta. Mă trezesc țipând, în toiul nopții”, a spus Merve, la câteva ore de la înfricoșătoarea probă.

Comentează