IMAGINI ȘOCANTE în India! Ce-i face un bărbat cu o sabie soției sale?

IMAGINI ȘOCANTE în India! Ce-i face un bărbat cu o sabie soției sale?

O familie din India are un stil de viaţă mai neobişnuit, dând dovadă de un curaj nebun. Balashankar Budati, o femeie de 40 de ani din Prakashan, sud-estul Indiei, riscă să moară în fiecare zi din cauza cascadoriilor soțului ei.

Potrivit libertatea.ro, Balashankar se pare că are o încredere oarbă în soțul ei. Doar așa se explică faptul că îl lasă pe acesta să facă cascadorii incredibile și extrem de periculoase pe corpul ei, spre amuzamentul curioșilor. Sparge nuci de cocos sau cărămizi cu o bâtă, în timp ce femeia le ține pe cap sau în tălpi sau, mai mult, își balansează nuci de cocos pe gât în timp ce acesta le taie cu o sabie uriașă.

Femeia stă nemișcată și nici nu clipește la cascadoriile soțului ei, părând să nu aibă frică de nimic, și asta datorită faptului că este specialistă în Kung Fu, tehnică ce i-a fost predată de călugării budişti din China. Cei doi își vor demonstra performanțele și într-o emisiune ce va fi difuzată în Marea Britanie, „World’s Most Talented”, unde se vor întrece participanți din întreaga lume. Chiar în primul episod al emisiunii indienii se vor întrece în talente cu un român.

a

Comentează