Pasha Parfeny o vrea pe „Maricica” la Eurovision // VIDEO

Pasha Parfeny o vrea pe „Maricica” la Eurovision // VIDEO

Pasha Parfeny a prins gustului celui mai popular concurs de muzică din Europa. A fost de trei ori la Eurovision Song Contest, iar în acest an, s-a înscris din nou în competiţia naţională, doar că în calitate de producător. Artistul a vorbit pentru APROPO despre Eurovision, dar şi despre noul său single, „Te mai iubesc”, dedicat iubitei sale.

Pasha Parfeny a început cu dreptul anul 2015! Artistul şi-a surprins fanii cu un single şi un videoclip, iar acum munceşte din greu în studiou pentru că vrea să meargă, pentru a patra oară, la Eurovision Song Contest. Face echipă cu iubita sa, textiera Iuliana Scutaru, cei doi cunoscând deja care sunt ingredientele necesare pentru a cuceri nu doar publicul de acasă, ci şi pe cel de la Eurovision.
De curând, Iuliana a fost omagiată, iar Pasha Parfeny a decis să-i facă o surpriză iubitei sale, lansând de ziua ei melodia de dragoste şi videoclipul în care ea apare în rolul principal.

„Ne-am simţit firesc”

aVersurile single-ului „Te mai iubesc” au fost scrise de Lidia Scarlat, iar muzica îi aparţine cântăreţului.
„Am copt mult timp acest produs pentru că este vorba de imaginea noastră şi am vrut un rezultat ca la carte. Cu Iuliana am colaborat la mai multe proiecte, însă acum ne-am încercat puterile în comun şi în actorie. O parte din videoclip a fost filmat vara, iar restul – în noiembrie. Nu pot să zic că ne-a fost greu sau că am avut emoţii fiind protagoniştii principali ai clipului. Ba din contra, ne-am simţit firesc, ca acasă, cum suntem zi de zi”, ne-a declarat interpretul.

„Nu era cea mai bună decizie… ”

Iuliana nu ştia că iubitul vrea să facă dubla lansare de ziua ei, fapt ce a surprins-o plăcut. Cu toate acestea, Pasha Parfeny ne-a mărturisit că nu a fost cea mai bună idee şi asta deoarece a fost mereu solicitat de presă, aşa că nu prea a avut timp pentru jumătatea sa.
„A fost decizia mea şi, dacă e să recunosc, regret că am făcut lansarea când iubita mea era omagiată. Nu a fost cea mai bună decizie. Mi-aş fi dorit să-i acord ei toată atenţia, să petrecem mai mult timp împreună”, spune producătorul.

Despre nuntă

Părinţii lor, dar şi prietenii, au rămas impresionaţi de clip şi nu s-au putut abţine să nu-i laude. Şi Pasha Parfeny constată că de data aceasta a auzit mai puţine critici decât după lansarea altor piese de-ale sale.
N-am putut să nu-l întrebăm când planifică să renunţe la burlăcie, însă răspunsul său a fost, ca de fiecare dată, cu o doză de umor: „Lumea mă tot întreabă: „Când faceţi nunta? Haideţi, că vrem la nuntă!” Şi cum mie-mi plac asemenea întrebări, vreau să le mai aud. Aşa că vă mai ţinem în suspans”.

aDespre Eurovision

După ce în 2012 a dus „Lăutarul” la Eurovision, în 2013 a decis să-şi încerce norocul în calitate de producător al Alionei Moon. Anul trecut a fost managerul Cristinei Scarlat, iar în acest an vrea să o ducă pe „Maricica” la Viena.
Pasha Parfeny este producătorul formaţiei „DoReDos” şi compozitorul melodiei cu care membrii trupei s-au înscris în competiţia naţională.
„După balada romantică a Alionei Moon, am decis să venim cu o melodie ce conţine multă satiră şi umor. Îmi place acest concurs şi am zis să particip şi în acest an. După trei ani de Eurovision, înțeleg foarte bine de ce are nevoie Europa şi ce aşteaptă de la R. Moldova. Noi avem ce-şi doreşte publicul european, iar eu şi echipa mea muncim zilnic pentru ca „Maricica” nu doar să câştige preselecţia naţională, ci să se bucure de succes şi la Viena. Noi, cei de acasă, ar trebui să acceptăm feţele noi care se înscriu în competiţie. Eurovisionul este o platformă foarte bună pentru afirmare şi promovare, o şansă de care ar trebui să profite orice interpret talentat”, ne-a spus Pasha Parfeny, precizând că nu-şi va neglija cariera de artist, promițându-le noi surprize admiratorilor săi.

2 Comentarii

  • md
    13 februarie 2015 | Permalink |

    Chaos, da nu muzica! prea multe combinatii, stiluri si voci. E greoaie piesa!

  • Nume
    24 februarie 2015 | Permalink |

    klassnai videoclip !!!

Comentează