Halep, de ziua lui Hagi: El este omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe

Halep, de ziua lui Hagi: El este omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe

Jucătoarea de tenis Simona Halep a notat, joi, pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de naştere a fostului internaţional Gheorghe Hagi, că acesta a motivat-o dintotdeauna să meargă mai departe şi să reuşească în ceea ce face.

„Astăzi, omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe, să încerc mereu mai mult şi să reuşesc în ceea ce fac, împlineşte frumoasa vârstă de 50 de ani! Îi doresc multă sănătate şi să fie fericit alături de cei dragi lui. La mulţi ani, Gheorghe Hagi!”, a scris Halep, citată de mediafax.ro

De asemenea, Halep a însoţit mesajul scris, atât în limba română, cât şi în cea engleză, de o fotografie de când era mică în care apare alături de Gheorghe Hagi pe un teren de tenis.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat „Regele” fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele.

Gheorghe Hagi sărbătoreşte împlinirea vârstei de 50 de ani în Turcia, el aflându-se în această perioadă în Antalya într-un stagiu de pregătire cu echipa FC Viitorul.
Imagine: Mediafax Foto/AFP