Andrei Gaidulean se însoară!

Andrei Gaidulean se însoară!

Andrei Gaidulean, actor originar din Republica Moldova, este foarte apreciat în Rusia, unde s-a filmat în câteva seriale de succes. Acum, că şi-a făcut un nume în cinematografia rusă, a decis că i-a venit timpul să se însoare.

În serialul „SashaTania”, din distribuţia căruia face parte în prezent, basarabeanul joacă rolul unui familist convins, tată al unui băieţel. În viaţa de toate zilele însă, Andrei Gaidulean era holtei. Până nu demult. Căci ajuns la vârsta de 30 de ani s-a gândit că i-a venit timpul să-şi pună pirostriile, mai ales că e ceva vreme de când e fericit alături de iubita lui, Dianna, originară din Uzbekistan.

Logodnă în „oraşul de pe ape”

Iniţial avea de gând s-o ducă la Paris ca să-i ceară mâna. Dar şi-a schimbat planurile atunci când Dianna i-a spus că ar vrea să vadă canalele Veneţiei.
„Am planificat această cerere în căsătorie timp de jumătate de an. Noi suntem împreună de mai mult de trei ani, aşa că era firesc şi mult aşteptat acest deznodământ. Inelul de logodnă îl cumpărasem la Moscova, iar în Veneţia, până a i-l oferi Diannei, l-am păstrat în safeul hotelului. Fugeam la fiecare câteva minute să văd dacă mai e acolo”, a declarat chişinăuianul pentru woman.ru.

„Aveam emoţii”

acge460Regizase până în cele mai mici detalii cerea în căsătorie şi consecutivitatea evenimentelor. A închiriat o gondolă pentru iubita lui, a chemat un chitarist şi un interpret pentru o atmosferă ca în filme. Ce-i drept, iniţial Dianna nu putea înţelege ce caută în barca lor cei doi străini.
„Ea, ştiindu-mă econom din cale-afară, şi-a închipuit că am închiriat o gondolă în comun. Dar când şi-a dat seama că aceştia sunt artişti şi că vor cânta doar pentru ea, a început a plânge de fericire. Iubita mea şi-a dorit dintotdeauna s-o cer de nevastă într-un loc cu multă lume, ca martorii evenimentului să zâmbească şi să aplaude. Dar tocmai în acea zi Veneţia părea pustie”, îşi aminteşte actorul.
Aşa că a aşteptat să ajungă în dreptul unui pod pe care se aflau mai mulţi turişti şi acolo a scos inelul.
„Aveam emoţii, de aceea i-am rugat pe cei prezenţi să mă susţină şi să mă ajute s-o cer de nevastă pe Dianna. Toţi au început să bată din palme, strigau ceva, cineva chiar ne-a făcut şi poze. Susţinerea lor m-a ajutat. M-am aşezat în genunchi şi am întrebat-o dacă vrea să-mi devină soţie, iar ea a răspuns „Da!” cu lacrimi în ochi. A fost minunat!”, a mai destăinuit Andrei Gaidulean în cadrul aceluiaşi interviu.

Surpriza

A urmat o cină la restaurant, de pe terasa căruia oraşul se vedea ca în palmă. Iar acolo îi aştepta o surpriză:
„Să ştiţi că logodnica mea are un obicei care uneori mă enervează: fotografiază tot ce-i nimereşte în cale! Evident, şi-ar fi dorit să aibă poze cum o cer de mireasă. Eu însă nu angajasem un fotograf. Iar la masa vecină era un grup de americani care se aflau pe podul cu pricina în momentul în care i-am pus Diannei inelul pe deget. Aceştia ne-au felicitat cu ocazia logodnei şi ne-a spus că au făcut ei câteva poze, pe care ni le-au dăruit ulterior. Dianna era în al nouălea cer de fericire! Până şi eu m-am bucurat”, a mai spus chişinăuianul.

Vor apartament nou

Totuşi, Andrei Gaidulean şi viitoarea lui soţie nu se grăbesc nici să facă nunta, nici să devină părinţi (actorul are un băieţel, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie cu o fostă colegă de facultate – n.a.). Tinerii au decis ca mai întâi să adune suma de bani necesară procurării unui apartament mai spaţios.
„Anul trecut am fost împreună cu Dianna la mai multe nunţi şi am ajuns la o concluzie: vrem o petrecere la care să ne distrăm pe cinste! Iniţial ne gândeam să o facem peste hotare, unde să-i invităm doar pe cei apropiaţi. Alesesem chiar şi destinaţia – Italia, o ţară de care ne-am îndrăgostit. Dar pentru că vrem să investim într-o locuinţă nouă, cel mai probabil vom face nunta într-o suburbie a Moscovei. Partea bună e că vom putea invita multă lume la ceremonia de oficiere a căsătoriei noastre”, a spus Gaidulean pentru sobesednik.ru.
Natalia TUTUNARU

Comentează