Cele mai frumoase nunți ale anului!

În acest an, șase vedete au mers la altar alături de jumătățile lor. Trei dintre ei au spus „Da” pentru prima da, ceilalți fiind la cea de-a doua căsătorie. Fastuoase și strălucitoare, nunțile lui 2014 au impresionat nu doar prin discreție, simplitate și organizare, ci și prin ținutele purtate de vedete.

În acest an, Valentin Frunză a renunţat la statutul de burlac! Designerul de încălţăminte şi aleasa inimii sale, Violeta, au spus cel mai important „Da!” din viaţa lor. Nunta a avut loc în afara oraşului, iar meniul a îmbinat mâncărurile fine cu cele tradiționale. Cei doi şi-au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor şi ai mass-media, iar cel mai important eveniment din viaţa lor l-au organizat fără mare tam-tam. După cum era de aşteptat, atât pantofii de nuntă ai lui Valentin, cât şi cei ai Violetei, au fost creaţi de faimosul designer.

aViorica Lupu şi Sergiu Pavlov au făcut cununia religioasă, iar nunta au lăsat-o pentru la anul. Mirii şi-au dorit cât mai multă discreţie, iar din acest motiv şi-au anunţat colegii de breaslă şi prietenii doar cu câteva zile înainte de eveniment. Naşii de cununie ai cuplului sunt Oxana şi Sergiu Cuzuioc, muzicieni şi ei. Rochia pe care Viorica a purtat-o la cununia religioasă a fost brodată în stil tradiţional, fiind semnată de un designer autohton. Ideile îi aparţin miresei, iar tradiţionala dantelă a înlocuit-o cu mătase naturală.

aNunta lui Boris Covali a fost organizată în stil hawaian, în aer liber, cu piscină şi grătar. De ţinutele pe care le-au purtat în ziua cea mare s-a ocupat Nelly, despre care artistul spune că este „o fashionistă înrăită”. Mireasa a fost nevoită să-şi coase două rochii, asta după ce prima nu a fost întocmai cum şi-o dorise. Cântărețul însă nu a dorit să fie un mire la patru ace. Acesta i-a lăsat mască pe invitaţi cu ţinuta sa nonconformistă: pantaloni scurţi, cămaşă şi pantofi sport.

a
O interpretă de la noi a ţinut să nu vorbească presei despre faptul că se căsătoreşte, iar vestea că face nuntă s-a aflat abia în ziua cea mare. Cristina Croitoru şi iubitul ei, Alexandru, au avut în jur de 200 de invitaţi, cărora le-au spus din timp ce să le aducă în dar.

aIon Dascăl, dirijorul Orchestrei de muzică populară „Mugurel”, s-a recăsătorit. Mireasa este nimeni alta decât interpreta de muzică populară Rodica Buhnă, care, de altfel, este şi solistă a orchestrei. Cei doi s-au cununat religios şi şi-au înregistrat căsătoria la Starea Civilă, iar alături le-au fost doar cele mai apropiate persoane.

aȘi Isidor Glib a spus „Da!” pentru a doua oară. Interpretul și iubita lui, Marina, s-au cununat religios la Biserica „Sf. Mucenic Valeriu”, în prezenţa rudelor şi a prietenilor. Mirii au optat pentru o ţinută lejeră de vară. Marina a purtat o rochie cu elemente tradiţionale şi o coroniţă bicoloră: alb cu turcoaz.

aL.N.

Comentează