Tania Cerga serbează Crăciunul doar pe stil nou

Toți mai mulți basarabeni sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, iar printre ei se numără şi Tania Cerga. Pentru familia interpretei, Naşterea Domnului e pe 25 decembrie, iar ziua de 7 ianuarie ei o consideră una obișnuită. Tradițional, bradul îl împodobesc de Ziua Naţională a României, iar în acest an procesul a fost şi mai frumos, pentru că la el a participat şi Izel, fetiţa de trei anişori a Taniei Cerga.

Săptămâna viitoare vom sărbători Crăciunul pe stil nou, iar moldovenii care petrec pe 25 decembrie deja se grăbesc la magazin pentru a face cumpărăturile necesare. La fel a procedat şi Tania Cerga, care aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, dar şi momentul când se vor desface cadourile de sub brad.
„Noi serbăm Crăciunul pe stil nou, nu de două ori, cum fac mulţi dintre basarabeni. Aşa că în familia noastră ziua de 7 ianuarie va fi una obişnuită, în care ne vom odihni cu toţii”, ne-a declarat Tania Cerga.

Au brad artificial

4Masa de sărbătoare interpreta o va găti alături de mama sa, cele două gospodine împărţindu-şi sarcinile. Tania are misiunea de a face desertul şi preparatele din carne, care vor fi însoţite de sosuri mai speciale.
Familia Cerga şi-a pus în casă un brad artificial, pe care l-au împodobit, ca în fiecare an, pe 1 decembrie.
„Ştiu că e bine să ai unul natural, însă consider că pentru atmosferă sunt suficiente şi câteva cetini. Anul acesta, la procesul de împodobire a participat şi Izel. Mă rog, la vârsta ei mai mult încurcă decât ajută, însă participarea este cea care contează”, ne spune zâmbind frumoasa mămică.

Ce-şi doreşte Izel de la Moş Crăciun

1Cu cât îs mai măricei copiii, cu atât au aşteptări mai mari de la Moş Crăciun. Şi cerinţele lui Izel cresc de la un an la altul. „Deja ştie bine ce vrea. Ea este pasionată de ponei acum îşi doreşte unul care mănâncă morcov. Moşul îi va îndeplini dorinţa, pentru că a fost fetiţă cuminte pe parcursul anului trecut”, mai povesteşte Tania Cerga, care ne-a destăinuit că dorinţa ei cea mai mare este să meargă cu toată familia la munte. Interpreta crede ca după sărbătorile de iarnă, Moş Crăciun o să-i realizeze visul.

Viaţa personală, o temă tabu

3Cât despre 2014, cântăreaţa zice că a fost un an chiar foarte bun pentru ea. A lansat melodii noi, dar şi un videoclip la piesa „Oraşul meu”.
„Este realizarea mea de suflet. Lansarea a fost un eveniment cald, frumos, organizat în totalitate din ideile mele. Şi n-aș fi reușit să realizez acest produs dacă nu colaboram cu o echipă de profesioniști. Îmi place să muncesc mult şi nu am când să mă plâng, dar nici de ce. Chiar dacă unii sunt nemulţumiţi, spunând că pentru ei 2014 a fost un an nu tocmai bun, eu afirm contrariul. Ar fi păcat să mă jeluiesc. Cât suntem tineri şi sănătoși trebuie să muncim, ca mai apoi să putem culege roadele. Plus că pe mine niciodată n-o să mă vedeţi spunându-mi oful în public. Nu-mi place să mă expun, căci, aşa ori altfel, nimeni n-o să mă ajute cu nimic dacă voi părea mâhnită. Şi nu că mi-ar fi frică să-mi arăt slăbiciunile, doar că, zic eu, problemele trebuie să le rezolvi acasă”, consideră vedeta, care promite şi în 2015 să vină cu muzică de calitate şi proiecte noi.

Programul de Revelion, destul de lejer

5E ştiut faptul că Tania Cerga s-a remarcat mai întâi de toate pe arena muzicală din România, iar ulterior şi pe cea din R. Moldova. Cu toate că stă mai mult la Chişinău, merge şi la Bucureşti destul de des, pentru a-şi înregistra melodiile şi a analiza noile viziuni împreună cu prietenii de acolo. Nu ştie dacă va mai reveni în showbizul românesc şi asta pentru că nu se poate dezice de proiectele pe care le are aici: „Decât să mă rup între două ţări şi să nu fac nimic profesionist, mai bine mă concentrez asupra proiectelor pe care le am aici, în R.Moldova. Nu zic, pe viitor mă gândesc să am şi unele colaborări cu colegii din România”.
Tania Cerga va petrece Revelionul în familie, iar după ce va ciocni cu ai casei câte o cupă de şampanie, va merge să cânte.
„Tot anul a fost destul de încărcat, iar de Anul Nou am acceptat doar câteva oferte. Izel e mare deja şi înţelege mult mai bine spiritul sărbătorilor. Acum mă străduiesc să petrec cât mai mult timp cu ea”, ne-a mai spus vedeta.

Lena NEGRU
Foto: Arhiva personală a Taniei Cerga

One Comment

  • tania cerga
    5 ianuarie 2015 | Permalink |

    cineo mai promoveaza si pe c….va asta cu copii din poala, ar tebui sa duca emisiunea moldova n/are talent

Comentează