Olga Ciolacu se căieşte că a cântat pentru Dodon

Olga Ciolacu se căieşte că a cântat pentru Dodon

Deși acest an a fost unul rodnic pentru Olga Ciolacu, artista nu poate uita nicidecum lecția, dar și acuzele pe care avea să le primească după ce a cântat în cadrul unui concert organizat de socialistul Igor Dodon la Moscova. Astăzi, vedeta se căieşte de decizia luată atunci în pripă și spune că nu aștepta ca până și cei pe care-i credea prieteni vor ajunge să-i înfigă cuțitul în spate. O lună – atât i-a luat Olgăi Ciolacu ca să depășească acea perioadă stresantă, iar acum muncește la un colind care va fi gata săptămâna aceasta.

2014 a început în forță pentru Olga Ciolacu: cu multe spectacole, imprimări, melodii noi și invitații la emisiuni televizate. I-a mers foarte bine până a început electorala. Atunci, când nu-i cunoștea adevărată față a lui Dodon, a acceptat să cânte într-un spectacol organizat de acesta la Moscova. Revenită acasă, artista a fost acuzată că i s-ar fi vândut lui Putin pe bani murdari, fapt pe care ea îl neagă cu vehemență.

a„În acest an am primit cea mai grea lovitură de care n-am crezut să am parte vreodată. N-am crezut nicicând că plecarea mea va avea o asemenea rezonanţă. Da, recunosc, nu ar fi trebuit să cânt acolo. Dar atunci mi-am zis să profit de această ocazie pentru a-i face o vizită fratelui lui Valentin, pe care nu-l mai văzusem de 7 ani, dar și celor doi finuți pe care nu-i mai luasem în braţe de când erau de fașă. Plus că atunci când am acceptat, nici nu știam care este doctrina politică a lui Dodon. S-a întâmplat din cauza iresponsabilității mele și mă căiesc că am mers la Moscova.
După concert am avut o lună de coșmar și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am depășit acea perioadă. Am fost atacată și terfelită în presă. Am suferit enorm, însă șocul cel mai mare a fost cauzat de loviturile din partea celor pe care i-am crezut prieteni toată viaţa. Și da, s-a vehiculat că am fi luat sume fabuloase pentru acel concert. Şi nu e aşa”, ne-a declarat Olga Ciolacu.

a2014, un an bun

Acum, că se simte mult mai bine, artista pregătește un colind pe versurile lui Nicolae Dabija. Săptămâna trecută l-a înregistrat, iar zilele acestea va putea fi ascultat la posturile de radio. Cu acest colind, Olga Ciolacu este invitată la TVR1 pentru seara de Revelion.
Și după cum vă spuneam mai sus, 2014 a fost un an destul de bun pentru interpretă. A lansat cinci melodii și toate în stiluri diferite. Iar cea mai inedită este piesa „Rock&Roll”, semnată de Anatol Lupu. Așa că, din punct de vedere creativ, Olga Ciolacu îi dă acestui an un „9” sănătos. Și asta pentru că unicul lucru pe care n-a reușit să-l facă sunt filmările pe care urma să le aibă în România, însă pe care promite că le va realiza la primăvară, când vor înflori copacii.

Tradiția împodobirii bradului

Programul artistic pentru sărbătorile de iarnă este deja încărcat, iar cum tradiţional va munci în noaptea dintre ani, de Crăciun a ales să petreacă alături de cei dragi.

a„I-am spus soțului: „Valentine, hai măcar în acest an să nu acceptăm niciun spectacol și să întâmpinăm și noi Anul Nou acasă!”. Însă am primit două oferte din România şi nu m-a lăsat inima să le refuz. Crăciunul îl vom sărbători pe stil nou, dar și pe stil vechi, când vom merge la țară, la Lozova. După Revelion ne vor veni și copiii acasă, iar atunci ne vom lua o mică vacanță. Acum aștept cu nerăbdare ziua în care voi împodobi brăduțul. Este plăcerea mea cea mai mare! Îmi eliberez o zi întreagă pentru a face asta. De pe masă nu lipsesc niciodată bucatele delicioase gătite de sora mea, un pahar de vin roșu și muzica de calitate, clasică, ce răsună în toată casa. Sunt pe lângă noi şi cei doi „băieți” pe care-i iubesc foarte mult, câinele Rex și motanul Goșa”, ne povestește artista.
Olga Ciolacu va împodobi bradul, care va fi unul artificial, cu trei zile înainte de Crăciun. O parte din cumpărături le va face la Chişinău, iar restul – la Iași.


Lena Negru

3 Comentarii

  • 16 decembrie 2014 | Permalink |

    bine, dar ultima oara

  • Ancuta
    17 decembrie 2014 | Permalink |

    Un colind superb, parca mangaie sufletul…Craciun fericit, Olga Ciolacu!

  • Geo Popa (ACUSTIC BAND PETROSANI)
    19 decembrie 2014 | Permalink |

    Stimata Doamna,respect si felicitari pentru tot ce faceti, sunteti o vedeta
    cu o voce inconfundabila al cantecului romanesc de peste Prut!

Comentează