Ionel Istrati, „Dor de mamă” de peste 10 mii de euro

Ionel Istrati, „Dor de mamă” de peste 10 mii de euro

În doar două zile, videoclipul lui Ionel Istrati la melodia „Dor de mamă”, în care s-a filmat Andreea Marin şi Nata Albot, a adunat pe youtube peste 100 000 de vizualizări.

Deşi interpretul nu vrea să spună suma suma care a investi-o în clip, se zvonește că cifra ar depăși 10 mii de euro. Andreea Marin a rămas impresionată de colaborarea pe care a avut-o cu Ionel Istrati.
„Vocea minunata a artistului Ionel Istrati i-a dat glas, talentul fratilor regizori Arcadie si Dumitru Spoiala a transformat un cantec intr-un scurtmetraj in care nu exista imagine fara emotie, fara simbol. Micii actori Paul Efrim si Dariana Vrabie sunt parca rupti din povestile lui Creanga si intruchipeaza imaginea copilariei pline de candoare si nevoi, actrita Eugenia Botnaru e memorabila in rolul bunicii pe chipul careia pare sculptata suferinta, jurnalista Nata Albot isi joaca rolul cu dedicatie, asemenea fiecarui om, copil sau matur, din distributia acestei productii de suflet.
Iar eu… Cum va spuneam, nimic nu e intamplator. Nimic nu s-ar fi potrivit mai bine sufletului meu decat privirea, iubirea, scanteia mamei de odinioara. Caci personajul meu a fost real odata, dar astazi e pretioasa amintire, dor si motivatie, asa cum mama mea, inger de cand aveam 9 ani, a fost de atunci, intreaga mea viata, pentru mine. Videoclipul este o bijuterie in imagine si sunet. O bogatie de sentimente. Un omagiu. Un dar”, scrie Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Comentează