O prezentatoare tv a fost pălmuită în direct! Vezi care e motiul // VIDEO

O prezentatoare tv a fost pălmuită în direct! Vezi care e motiul // VIDEO

O prezentatoare tv din India a fost pălmuită în mod violent, în direct! Motivul? Aceasta se pare că ar fi fost prea… dezbrăcată.

Gauhar Khan, o celebră prezentatoare TV din India, a fost pălmuită de un spectator revoltat. S-a întâmplat chiar în timp ce se afla pe scenă. Bărbatul și-a motivat gestul afirmând că gazda show-ului era îmbrăcată mult prea provocator. Momentul a avut loc în direct, chiar în cadrul emisiunii „Raw Star”, de la Festivalul de Film din Mumbai, scrie click.ro

Încidentul a avut loc spre stupoarea tuturor celor prezenţi. Tânărul de 24 de ani, care se afla în public, s-a înfuriat în momentul în care a văzut-o pe frumoasa actriță Gauhar Khan îmbrăcată într-o ținută provocatoare. El a reușit să treacă de toţi cei 250 de agenţi de pază şi să o plesnească peste faţă. În scurt timp, acesta a fost arestat. Surpriza o reprezintă, însă, faptul că poliţia din Mumbai a dat vina pe prezentatoare pentru întregul incident care s-a produs: „Fiind de origine musulmană, nu ar fi trebuit să poarte o rochie atât de scurtă…”, informează The Mirror. Gauhar Khan a continuat să prezinte emisiunea la doar o oră după atac.

Gauhar Khan prezentatoare TV India spectator

În cele din urmă, poliţia a găsit-o vinovată de incident chiar pe Gauhar Khan
Foto: Arhivă personală

Comentează